mynewspapers.net

Idéer för att dekorera en choklad tårta

Idéer för att dekorera en choklad tårta


Skapa en upplevelse i dekadens när du förbereder och dekorera en imponerande chokladkaka för din favorit chocoholic födelsedag. Även om du kan känna dig begränsad till hur man skapa en en-av-en-slag mästerverk, är den goda nyheten dina alternativ är ganska mycket begränsat till din fantasi. Eftersom vit glasyr är traditionella för de flesta tårtor för speciella tillfällen, gör djärv användning av choklad redan du en stjärna. Inte vara rädd för att experimentera.

Färger

En metod för att dekorera din choklad tårta innebär med ljust isbildning som kakan viktigaste inredning, såsom glasyr gjord av vit choklad. Detta möjliggör användning av en hel palett av ljusa färger på tårtan. Eftersom brown anses vara en neutral kan dock även ett traditionellt iced chokladkaka pop med isbildning färger blå, gul, vit och röd. I själva verket, desto ljusare är färg, desto mer tenderar att pop mot en mörkare bakgrund. En enkel choklad layer cake med färgglada rosor i rött, gult eller rosa kan göra en dramatisk uttalande med en design som inte är särskilt komplicerat att göra.

Förbättringar

Formpressad och formade choklad och choklad spån kan lägga till visuella intryck till din tårta samtidigt ge födelsedag flickan en dubbel dos av hennes favorit smak. Modellering choklad är smidig nog att formas i olika former och finns i olika färger, vilket ger dig obegränsad alternativ för hur man använder den. Dessa kit säljs ofta med formar du kan använda om du inte känner dig säker nog att skulptera din förbättringar med fria händer. Större choklad formar kan placeras som mittpunkten i ditt arrangemang, såsom bilar eller en seriefigur för ett barns kaka. Du kan också ordna choklad blad och rosor runt kanterna på tårtan för en mer elegant touch.

Effekter

Ett annat sätt att dekorera din choklad tårta är att tillämpa en "ludd" teknik. För att uppnå detta utseende, först stack och is din runda lager tårta. Efter isbildning det översta lagret av din tårta,'s pipe en kontrasterande isbildning runt kakan i koncentriska cirklar från kakan utanför sitt centrum. Ta ett spett och dra från ytterkanten i mot centrum i en rak linje överst på tårtan. Upprepa runt tårtan, ändra Vägbeskrivning från utanför i till inifrån och ut med varje drag. Detta skapar en illusion av "ludd" för en lätt, dramatisk effekt.

Fondant

Sockerglasyr är en ätligt smidig som omfattar traditionellt används över en kaka som redan har varit iskallt. Om det kan vara någon färg, säljs fondant även i choklad smaker. Du kan antingen göra din egen sockerglasyr eller köpa den från en butik som säljer kaka utsmyckning leveranser. Sockerglasyr är idealiskt att använda när du skapar en staplade lager tårta, eftersom det ger en smidig, professionell finish till din tårta som du kan dekorera med buttercream eller royal icing för en elegant touch.

Buck Tradition

Om du vill ha en kaka som okonventionella som födelsedagsbarnet, välja för att göra en okonventionell typ av tårta. Göra "lava" kakor, som är enskilda hopkok som spill varma sentimental choklad från deras centra och behöver endast ett stänk av konditori socker eller färsk frukt som dekoration för deras toppar. Alternativt göra enskilda kakor i muggar med en varm kakao tema. Top kakor med vispad grädde och njut av dem under de kallare födelsedag månader.