mynewspapers.net

Idéer för att dekorera barnens sovrum med dinosaurier

Idéer för att dekorera barnens sovrum med dinosaurier


Dekorera ditt barns rum med en dinosaurie tema om ditt barn är fascinerad av de förhistoriska varelserna. Du kan köra om hela sovrummet med dinosaurie-tema eller inrätta temat med några små tillbehör samtidigt gör det lätt att byta sovrum tema när ditt barn outgrows dinosaurierna.

Väggarna

Målning en stor väggmålning på väggar och tak gör den största effekten i rummet. Använd schabloner om du inte har de konstnärliga förmågor Rita dinosaurier fria händer. Måla den övre delen av väggarna och taket blå att efterlikna himlen. Frodiga växter och träd kan ockupera alla väggarna och utöka på taket också. Pterodactyls kan flyga över himlen på den övre delen av väggarna och i taket. Måla en mor och baby Brontosaurus (Långhalsad växt ätare) på väggarna, småäta på ett högt träd. Omfatta andra typer av dinosaurier, till exempel en behornade Triceratops eller pläterad Stegosaurus. (Ditt barn kanske rädd för en stor Köttätaren, till exempel en Tyrannosaurus Rex). Inkludera ett bo med dinosaurieägg i det i en massa gräs eller på en tjock trädgren. Ett annat alternativ är att måla rummet för att se ut som en grotta med en glimt av dinosaurierna, en brand (målade, naturligtvis) och dinosaur bilder etsade i stenmurarna. Använd den nedre delen av väggarna för att skapa frodiga gräset, borste, smuts och ett vattenhål att förvandla hela rummet till en dinosaurie paradis. Om du inte vill måla en väggmålning på väggarna, överväga att lägga till en dinosaurie gränsen till grön, blå eller beige väggar. Skal-och-stick Väggdekaler är ett snabbt sätt att lägga till dinosaurier och träd i väggar utan målning.

Möbler

Möbler i mörkt trä passar in i temat dinosaurie bästa och arbetar med många andra teman när ditt barn outgrows dinosaurie-tema. Sjal siden murgröna runt alla lister i sänggaveln om ditt barn är gammal nog att lämna den ensam. Ivy kan pryda hyllor eller köksskåp också. Använda brun och grön förvaringslådor eller lagerplatser på hyllorna för att organisera ditt barns leksaker, eller måla en dinosaurie tema på en trä leksak låda eller på sidorna av bröstet.

Sängkläder

Solid-färgade sängkläder i jordfärger, såsom brun eller mossig grön, ser bättre ut om det finns en detaljerad väggmålning eller dekaler på väggarna. Lägga till ett par dinosaurie-formade kuddar att fortsätta temat. Om väggarna är mestadels kala, överväga en säng uppsättning som visar upp ditt barns favorit dinosaurie eller olika dinosaurier. Fönsterbehandlingar bör komplettera sängkläder och väggarna. Till exempel hänga blå gardiner och en enkel dinosaurie-mönstrad valance om väggarna är målade blå.

Tillbehör

Dinosaurie tillbehör fylla rummet eller upprätta temat om allt annat är neutral. Använd en dinosaurie nattlampa, lampa, ljus platta switch lock och låda knoppar. Rada upp ditt barns favorit dinosaurie leksaker och gosedjur på en låg hylla eller på hans byrå om han kan nå den. Sätt leksakerna som är lättillgängliga och bidra till rummets inredning.