mynewspapers.net

Idéer för att bära fickur

Idéer för att bära fickur


Ett fickur är ofta ett sätt uttalande. Människor bär dem på kedjor eller läderremmar och som hängen hängde på ett halsband eller brosch. Stil för män är oftast att bära fickuret hängde på en kedja fäst till ett bälte loop eller att bära den i en väst-ficka. Klassisk stil watch kedjor med dekorativa fob droppar är fortfarande populära med tredelad kostym eller bara att bära med jeans. Kedjor och remmar för damer klockor sport ofta attraktiva charm eller medaljonger.

KedjorEtt enkelt och elegant sätt att bära ett fickur är med en dekorativ kedja. Titta på kedjor finns i flera stilar och många olika metaller. Den vanligaste stilen är idag en kedja med ett fästelement som fäster till din bälte loop, med klocka i en byxor ficka. Prydnader dekorera ofta kedjan för att göra dina egna individuella stil uttalande. Västerländska klocka kedjor ökar i popularitet. Tunga spansk guld eller silver Kedjor klämma på en loop bälte eller byxor och hänga ner från fickan jeans.

Vest kedjorDen traditionella stilen för att bära ett fickur är att bära klockan på en vest kedja. Vest kedjor finns i enda Albert eller dubbel Albert stil. Detta sätt blev populärt under 1900-talet för att hedra prins Albert av England. Enda Albert klocka kedjor fäst till mellersta knapphålet av västen och har oftast en fob droppe av något slag som hänger ner från kedjan slutet. I andra änden av kedjan vilar klockan i vänster vesten stoppa i fickan. Dubbel Albert kedjan är längre och fäster till västen mitt i kedjan. Ena änden av kedjan håller en klocka medan den motsatta änden av kedjan bär en penna kniv. Den tung guldkedja gör ett imponerande utseende looping från centrum väst att fickor på båda sidor.

HängeFickur är populära med damer också. Professionella kvinnor, lärare och sjuksköterskor bära fickur. En populär stil är att bära den klocka hängande från en guldkedja som bärs runt halsen. Andra kvinnor föredrar bär små fickur i fickan byxor med en dekorativ läderrem med en attraktiv medaljong eller charm bifogas. Under början av nittonhundratalet, var damer klockor hederliga till broscher som fästs en blus front. Detta sätt drivit utvecklingen av mindre, lättare vikt fickur att skydda ömtåliga tyger från riva.