mynewspapers.net

Idéer för att använda trä bokstäver i en baby plantskola

Idéer för att använda trä bokstäver i en baby plantskola


Träbokstäverna har varit mycket populära för baby plantskolor i de senaste åren. Dock börjar de gamla program titta daterad, så du kan vara ute efter andra sätt att använda din trä bokstäver i ditt barns förskola. Prova mer kreativa sätt att ordna bokstäver för att göra ditt barns rum verkligen en av ett slag.

Vägg ord

Mer ofta än inte, används trä bokstäver stava ut ett barns namn på väggen. Det ser söt över en krubba och ännu mer bedårande när hängde med band eller tyll. Namn är dock inte det enda som du kan använda dessa bokstäver för. Också prova bokstavering av ord eller fraser på väggen. Du kunde göra en barnvisa rum och bokstavera "och Ko hoppade över månen" på väggen. Eller du kunde stava ut en känsla till ditt barn som "Älskar dig för evigt." Tänka utanför boxen när du väljer ord för väggen. Det har inte bara vara ett namn. Se till att måla bokstäver och dekorera dem för att matcha inredningen plantskola.

Initial Shadowbox

Om du har ont om kontanter och inte har pengar att köpa en massa dyr trä bokstäver, bara köpa en som är ditt barns första inledande. Du kan måla det att matcha barnkammaren med ränder, prickar eller en annan konstruktion som du älskar och sedan montera den i en shadow box med några andra poster. Till exempel, om du har en pojke med en bil tema, kan du placera inledande i rutan skugga med några Matchbox bilar. För en flickas rum, göra en ballerina med en liten statyett. Inledande sedan kan hängas på väggen och matcha inredningen perfekt.

Brev block

Om du fortfarande vill ha ditt barns namn någonstans i rummet men inte vill stava det på väggen, överväga att titta på loppisar och estate försäljning för vissa gamla träklossar. Dessa vintage trä block är en älskling tillägg till en plantskola, och du kan använda dem för att bokstavera ditt barns namn på en byrå eller hylla. Om du inte hittar äldre kvarter, köpa några trä brev block från ett hantverk butik och sedan måla och plåga dem att se gamla. Det är en annan typ av trä brev som lägger till en anteckning av klass i en baby plantskola.