mynewspapers.net

Idéer för att använda mosaikkakel för badrum

Idéer för att använda mosaikkakel för badrum


När du vill lägga till mosaikkakel till ditt badrum, bör du beakta storleken och formen på kakel. Mosaik kakel kommer i olika storlekar, former och färger för dina utsmyckning behov. Använd fantasin när du utformar ditt badrum i mosaikplattor. Du kan använda mosaikkakel på nästan alla ytor i ditt badrum.

Accentfärg

Byt ut några av dina gamla plattor med färgstark, lekfull mosaikplattor att bilda en design eller accent på din vägg. Bestämma om du vill ersätta brickor på ena väggen i ditt badrum eller varje vägg. Att lägga mosaikkakel till ditt befintliga kakel kommer att hindra dig från att retile din hela badrummet, enligt AllBathroomDesigns.com.

Backsplash

Tillämpa mosaikplattor som en backsplash bakom ditt badrum handfat. Skapa ett mönster eller slumpmässigt placera brickor på backsplash. Använda olika storlekar på mosaikkakel när du skapar din backsplash. Detta kommer att lägga till tjusningen av backsplash.

Kakel matta

Skapa en mosaik kakel matta på din badrumsgolvet. Föreställ dig att en badrum matta som inte behöver tvättning. Skapa ditt kakel matta med endast mosaikkakel eller införliva badrum pebble kakel i centrum av din matta, som tillhandahåller terapeutiska fotmassage, enligt AllBathroomDesigns.com. Om du väljer att införliva badrum pebble kakel till ditt golv, använda den mosaik kaklet som en disposition av din matta. Detta kommer att förbättra skönhet och design på ditt golv.

Dusch

Gälla din dusch golv mosaikkakel. Du kommer att glida på en mosaik, enligt AllBathroomDesigns.com. Använd din fantasi och ordna brickorna för att göra en bild eller layout. Du kan också lägga mosaikkakel till botten av kundanpassade konstruerade badkar, även om den har en böjd form, enligt AllBathroomDesigns.com.

Fåfänga

Täcka din fåfänga i mosaikkakel att lägga en antydan av lyx till ditt badrum. Avgöra om du vilja din fåfänga att ha en bild eller en enkel neutral design. Täcka fåfänga och den fåfänga hela badrumsskåp i mosaikkakel att skapa ett anpassat utseende i ditt badrum.

Badkaret Surround

Lämna ditt duschdraperi öppen, visar upp ett badkar surround omfattas av mosaikplattor. Om du har ett badkar i en tub surround, kakel hela området runt ditt badkar, skapa ett spa utseende till ditt badrum. Om du använder mosaikplattor i andra områden i ditt badrum, kan du kakel badkar surround i en kontrasterande färg att lägga till visuella intryck du har skapat.

Windows

Skapa en ram runt ditt fönster badrum med mosaikplattor, lyfta fram fönstret och vad som ligger bakom fönstret utomhus. Om du har en fönsterbräda, kan du kakel som också. Detta kommer att förbättra den naturliga skönheten runt ditt fönster och solens strålar som lyser i fönstret.