mynewspapers.net

Idéer för att använda guld sprayfärgGuldfärg färg ser glittrande och regal, så sprayfärg hem tillbehör objekt guld för en snabb tillbehör makeover. Ta vanliga hushållsartiklar och förvandla dem till något extra genom att spraya på lite guld. Använd alltid sprayfärg i ett väl ventilerat utrymme som en öppen veranda eller bakgård.

Tavelramar

Gör över gamla eller avvikande tavelramar av Casey dem med guld sprayfärg. Ramar med en slät eller upphöjd kant kommer att se ut som nya skapelser när täckt med guldfärg. Målades tavelramar gör en fin återvunnet present som foto älskare kommer att använda. Låt din tavelramar för att torka helt innan du flyttar dem eller byte av glas och bild.

Naturens Bounty

En dammig samling av snäckskal eller en torkade arrangemang av blommor ser uppiggad och särskilda när spray-målade guld. Andra poster från naturen som grenar och kvistar kommer att bli perfekt semester dekoration efter en ansökan av guld sprayfärg. En samling av kottar och ekollon göra perfekt guld dekorationer att sätta i en dekorativ skål eller på ett fat. Koppla samman de små buntar av kvistar eller långskaftade blommor och spraya dem. Sprayfärg stenar och udda-formade stenar att lägga i en bordsskiva display. Inte oversaturate din naturliga accenter; du vill inte lämna kör märken på dem.

Krukor och urnor

Måla terrakotta krukor med guld sprayfärg och använda dem som Ljusstakar eller dekorativa skålar. Billig plast krukor och fat kommer att få en elegant makeover med ett program av färg i och utanför behållarna. Stuff krukor med din favorit växter eller några andra små godbitar från runt ditt hem. Inte slänga ut gamla, felmatchade skålar och rätter. Täck dem med färg och fylla dem med godis. Dessa gör fina presenter under semestern.

Korgar

En razzia på sparsamhet butik eller Second hand butik kommer att förse dig med massor av robusta korgar, men de kan se lite trasiga. Piffa upp en nyförvärvade samling korgar genom att spraya dem guld. Alltid ge din korgar en torka ner med en ren handduk att ta bort damm och skräp innan sprutning. Guld-målade korgar ser perfekt charmiga som julklappar, Påsk korgar, eller när som helst du vill ge en fantastisk närvarande. Fyll botten av korgen med guld mjukpapper, och du har allt du behöver för en personlig gåva.