mynewspapers.net

Idéer för att använda ballonger på ett bröllop

Idéer för att använda ballonger på ett bröllop


Ballonger är ett attraktivt sätt att skapa utarbeta inredning för dig bröllop på en budget. Medan du kan säkerligen spendera en förmögenhet på specialanpassade eller hög kvalitet ballonger, standard ballonger är billiga och finns i en mängd former, färger och storlekar. Bolagiserade ballonger i ditt bröllop på sentimentala och underhållande sätt.

Ballong Arch

Skapa en ballong båge för att recitera ditt bröllop löften under i en utomhus ceremoni eller för dina gäster att gå under för att komma till mottagningen. Att göra en ballong arch, köpa en arch metallram; dessa finns på de flesta hantverk leverans butiker. Blåsa upp cirka 100 ballonger eller Fyll dem med helium, se till att varje ballong är ungefär samma storlek. Därefter fäster basen av tre eller fyra ballonger med fiske tråd eller band, och bifoga varje kluster av ballonger till bågen med hjälp av menyfliksområdet samma stycke eller fiske tråd. Se till att ballongerna passa tätt mot varandra så bågen ser full, och att inga band eller metall kan ses. Också, Välj ballonger som matchar din bröllop färger och Undvik att använda mer än två färger totalt.

Ballong Centerpieces

Ballong hörnstenarna är långt mer kostnadseffektivt än utarbeta blomsterarrangemang. De kan också vara mycket vacker, att skapa höjd utan hindrar gästernas åsikter vid borden. Köpa en ballong vikt för varje tabell. Fyll upp tre till åtta ballonger för varje tabell med helium. Därefter knyta varje ballong till en lång bit av band och knyt den andra änden på bandet att en ballong vikt. När skära bitar av band, gör var och en en lätt ned olika höjd för att lägga till mer dimension till din hörnstenarna. När du köper ballong vikter, leta efter stilar som matchar ditt bröllop, som duvor, hjärtan eller bruden och brudgummen figurer. Ballong vikten kommer att sitta i mitten av bordet, så ta din tid att välja den perfekta designen.

Ballong släpp

Har en ballong släpp under mottagningen. Hyra eller köpa en ballong release kit, som kommer med en netto, clips att hänga nätet från taket och en release sladd när du är redo att släppa ballonger. Köpa en ballon release kit från en part leverans butik eller från en av de många webbplatser som säljer dem, som balloonwarehouse.com, balloonsdirect.com eller newyearfavors.com. Du kommer att behöva spränga flera hundra ballonger, så får lite hjälp från vänner och familj. Under mottagning, har MC släpp ballonger när ingen förväntar sig det, och titta på när hundratals ballonger regnar på dina gäster.

Ballong Release

En ballong release är ett vackert alternativ till släppa duvor eller fjärilar på ditt bröllop. Medan vanliga ballonger bör aldrig släppas på grund av de negativa miljökonsekvenserna, biologiskt nedbrytbara ballonger kan köpas och skadar inte miljön. När du gör en ballong release, fyll ballonger med helium och knyt långa bitar av biologiskt nedbrytbart rep eller band till varje ballong. Under bröllopet släpper bruden och brudgummen en stor bunt av ballonger medan alla deras gäster är samlade runt. Detta är ett bra fototillfälle, så se till att fotografen är i närheten.