mynewspapers.net

Idéer för återvunnet glas kök bänkskivor

Idéer för återvunnet glas kök bänkskivor


Om du kommer gröna och du letar efter ett miljövänligt bänkskiva alternativ för ditt kök, återvunnet glas bänkskivor kommer i en mängd olika färgalternativ, inklusive blå, svart och grön. Återvunnet glas bänkskivor är vanligtvis tillverkade av bitar av återvunnet glaskross.

Gå med kakel

Om du vill förnya din bänkskiva utan att ersätta hela, kan du brickor din disk med återvunnet glas kakel. Återvunnet glas kakel kommer i olika storlekar och färger, inklusive blått och rött. Skapa en gräns för din bänkskiva med en fet blått glas, eller täcka hela bänkskivan. Takpannor av glas är relativt tålig, bör särskilda försiktighetsåtgärder, som att alltid använda en skärbräda, tas efter en bänkskiva återvunnet glas kakel är installerad, för att hålla den från flisning.

Plocka betong

Om du letar efter en glas kök bänkskiva i en ovanlig färg, plocka betong. Konkreta återvunnet glas kök bänkskivor vanligtvis i plattor och har små lappar av brutet exponeringsglas i betongen. Innan bänkskivan är installerat, är den betong som används för att limma glas tillsammans ofta målat. Betong kan färgas ett brett utbud av färger, inklusive svart och rött att skapa ett visst utseende eller matcha skåp. Bitar av glas i konkreta återvunnet kök bänkskiva plattor se ut stenen sammanlagda ibland läggs till yttre konkreta behandlingar. Enligt "Sunset" Magazine, en konkret återvunnet glas bänkskivan kommer att ställa dig tillbaka ungefär £52 per kvadratfot.

Prova harts

Om betong är inte för dig, kan du ha en återvunnet glas köksbänk installerat som är gjord av harts. Kåda återvunnet glas bänkskivor kommer i ett brett utbud av färger, inklusive gröna, blues och browns. Harts alternativ också vanligtvis har större bitar av glas än betong återvunnet glas bänkskiva alternativ och är oftast billigare. Enligt "Sunset" Magazine återvunnet en harts glas bänkskiva kostar bara ca £35 per kvadratfot.