mynewspapers.net

Idéer för 70 födelsedagsfest

Idéer för 70 födelsedagsfest


Fira en milstolpe som en 70-årsdag är bäst när delade med familj och vänner. Om du kastar en 70 födelsedagsfest för dig själv eller om du söker efter information till en fest för en vän, förälder eller farförälder, finns det så många sätt som du kan hjälpa ring i 70 år.

Scrapbook

Skapa en klippbok av ditt liv eller personens liv du firar. Samla bilder från hennes barndom, tonår och ung vuxen ålder. Var noga med att inkludera bilder av milstolpar som bröllop, bar mitzvahs, födelsedagskalas, första nattvarden eller födelsen av barn och barnbarn. Göra kopior av bilderna och lägga ut dem på ett bord eller en ram dem och göra en display för att ställa in på en särskild tabell så gästerna kan titta på bilder på sin fritid. Eller, om du är så benägen, göra ett bildspel att presentera med musik från epoker din hedersgäst har genomlevt.

Musik

Musiken är alltid ett stort tema i många människors liv. Titta efter musik som var populär när din hedersgäst var ung, eller fråga honom vad hans favorit band. Använda datorn, göra en mix-CD av några av hans favorit låtar att spela under hela firandet.

Tabellerna

Om du har en sit-down måltid, kan du organisera tabeller av olika årtionden i personens liv. Till exempel, på en 1960-talet tabell, kunde du inkludera bilder av din hedersgäst på 1960-talet, bilder av populära band under den tiden (till exempel Beatles) och bilder av politiker under den tiden

Valörerna 70

Köp presenter och uppmuntra andra att ge gåvor i valörerna 70. Köpa 70 lotter, 70 bitar av choklad eller 70 blommor.