mynewspapers.net

Idéer av kakor för ett beach party

Idéer av kakor för ett beach party


Kakan är klar av en part på en söt anmärkning. Beach party temat lämpar sig väl för flera kaka utsmyckning mönster. Om du har dekorerat hundratals kakor eller bara en, är de flesta beach tårta idéer enkelt att hantera. Ett lokalt bageri som gör egna kakor kan också skapa stranden tårta mönster om du delar information med dem.

Stranden ark tårta

En ark tårta är lätt att omvandla till en strand scen. Börja med att rita en linje med ljus brun glasyr att skapa strandlinjen. Frost kakan på ena sidan av linjen med ljus brun glasyr. Krossa graham kex och strö den över brun glasyr att skapa utseendet på sand. Täck kakan på andra sidan av linjen med blå glasyr för att skapa havet. Använda en offset spatel för att den blå glasyr swirly skapa utseendet på vågor. Blanda i några matskedar vit glasyr skapar utseendet på vita tak vågor. Lägg till plast palmer, miniatyr badbollar och andra accenter att spetsa scenen.

Snäckskal

Snäckskal lägga till en elegant touch till ett beach party tårta. Leta efter choklad formar i form av snäckskal skapa ätbara dekorationer till tårtan. Dessa mögelsvampar kan du skapa din egen snäckskal som inte kommer att förorena kakan. Ice kakan i blått eller någon annan färg du vill använda. Ordna de choklad snäckor runt basen av kakan och på toppen av kakan. För ytterligare accent, lägga till några tropiska blommor mitt i snäckskal.

Sand Castle

En tårta formad som ett sandslott är lättare att göra än det låter. Börja med en rektangulär plåt kaka som bas. Stack två ark kakor tillsammans med ett lager florsocker i mitten om du vill ha mer höjd. Lägg till en mindre kvadrat eller rund kaka på toppen av rektangulära kakan. Tillsätt socker kottar vände upp och ned för att skapa toppar på din sandslott. Täck hela kakan med ljus brun glasyr. Krossa graham kex och försiktigt täcka grädde med smulor. Placera en liten sand hink och spade bredvid kakan för en touch.

Badboll

En specialitet tårtform formad som en boll kan du dekorera en badboll tårta. Ball kastruller har vanligtvis två separata halv boll kokkärl. Bakar är bakat separat och sedan fäster med ett lager av grädde mellan halvorna att skapa bollen. Använd grädde att dela upp bollen kakan i band med färg. Fyll i varje remsa med annan färg av isbildning. Blå, röd, grön, gul och orange är typiska färger på badbollar. Om du är värd en stor beach party, placera stranden bollen på toppen av en strand scen tårta eller göra flera badboll kakor.