mynewspapers.net

Icke-tema pojkar sovrum idéer

Icke-tema pojkar sovrum idéer


Temat rum kan tyckas alltför feminina eller juvenil för en pojkes rum. En pojkes rum utan ett tema kan fortfarande vara en sammanhängande och väl inredda utrymme. Ett icke-tema rum har mer uthållighet och kommer att pågå långt in i tonåren.

Loftstil

Dekorera din pojkes sovrum i New York City Loft stil. City living stil är perfekt för ett barns rum eftersom det innehåller flera funktioner i ett litet utrymme som en plats att studera, att sova eller att umgås. Använda möbler med rena linjer och fokusera på högt i tak genom att lämna kanalen arbete öppet. Tillhandahåller en modern, neutral stol för en plats att läsa. Om dina pojkar delar ett rum, dela upp utrymmet. Detta kan också vara användbart om ditt barn behöver ett separat område att umgås med vänner. Bygga en rumsavdelare från takläggning plast och wellpapp metall för en industriell känsla.

Färger

Dekorera en pojkes rum runt hans favoritfärg. Monokromatiska rum är lugnande och titt drog ihop. Lägg ner flyttbar matta torg för att skapa ett schackbräde eller slumpmässigt mönster med nyanser av blått, brunt eller orange. Du kommer att kunna enkelt ersätta alla fyrkanter som ditt barn fläckar. Hålla sängkläder och väggarna i samma nyanser av samma färg för ett enkelt sätt att dekorera en pojkes rum. Tänk på de färger som din son bär oftast. Detta kan inkludera grå, khaki eller svart. Bas i rummet runt en kostym med ränder i marin och vit. Måla möbler i rummet svart att agera som en fet neutral. Gör rummet funktionella genom att ge en full-size eller queen säng som kommer att växa med ditt barn.

Sofistikerade tema

Pojkarnas rum kan vara sofistikerade utan att vara feminin. Klä väggarna med en vanlig tyg och vadd för extra textur. Detta dämpar också ljud om ditt barn lyssnar på hög musik eller övar ett instrument. Hålla möbler modern med hjälp av en plattform säng. Ge din tonåring med en tålig men elegant mörk skinnsoffa där han kan titta på TV eller spela TV-spel med sina vänner.

Tillbehör

Temat rum har ofta massor av tillbehör och särskilda konstverk. För en icke-tema pojkens rum, hålla det praktiska. Ta in nödvändiga objekt som en elegant rostfritt stål lampa. Din pojke kan dekorera rummet med stort band affischer, böcker och utmärkelser att han har vunnit i skolan att anpassa utrymmet.