mynewspapers.net

I skogen Scavenger Hunt idéer

I skogen Scavenger Hunt idéer


En tipspromenad är en interaktiv parti aktivitet som kommer att underhålla dina gäster som de konkurrerar med varandra för att vara först att vinna. Hålla en tipspromenad i naturen är ett utmärkt sätt för gästerna att komma i kontakt med naturen och lära sig mer om det. Kom ihåg att ge alla dina gäster en lista över objekt att hitta innan de påbörjas tipspromenad som en viss tid för slutförande.

Växter och blad

Har din gästerna utforska skogen för att identifiera specifika typer av växter och blad. Be gästerna att ta tillbaka blad från specifika växter eller ritningar av hela anläggningen. Se till att förse gästerna med ett anteckningsblock och penna för denna tipspromenad.

Vilda blommor

Vilda blommor finns rikligt i skogen under de våren och sommaren. De gör bra objekt att hitta på en tipspromenad. Har dina gäster leta efter exakt arter av vilda blommor eller be dem Rita en bild av en. En annan idé är att ha gäster skapar en krans av vissa vilda blommor och föra den tillbaka som ett av objekten i listan.

Pinnar och stenar

Grenar och stenar är riklig i skogen. Har dina gäster ser för stenar som är en specifik storlek eller form. För minnen, har dina gäster använda ett set nummer för att bygga något, kanske en liten flotte, som kommer att räknas som ett objekt på listan. Se till att ge dina gäster allt material måste de uppfylla uppgiften som garn eller styckning implementerar.

Buggar och insekter

Skogen är full av buggar och insekter. Har dina gäster hitta vissa typer som är vanliga i skogen som du använder för tipspromenad. Har gäster Rita en bild av insekten eller knäppa en bild på det med en digital kamera. Ge dina gäster en tavellist av insekter. Be dina gäster att ta med sina egna digitala eller omedelbar kamera.

Gömda föremål-Camping

Ta med dina egna dolda camping objekt att passa in i skogen temat. Du kan använda vanliga föremål hittades på en camping som en lykta eller kokkärl. Dölja objekten i skogen, antingen på marken eller högt upp i ett träd, innan dina gäster anländer. Ge dina gäster en tavellist av dolda föremål och en stor påse att samla dem i.