mynewspapers.net

I bil kamera fördelar

I bil kamera fördelar


Bilar som är utrustade med i bilen kameror erbjuder många fördelar som bilar utan kameror inte kan leverera. Utanför säkerhetsfrågor, i bilen kameror kan också lägga till bekvämlighet körupplevelsen.

Polisiära frågor

I bil kamera fördelar


Polisbilar som är utrustade med kameror i bilen kan officerarna att spela in de händelser som genomsyra under trafik stopp. Kontoret av gemenskapens orienterade polisarbete tjänster (poliser), del av justitiedepartementet, finansierat ett program i 2000 tillåta officerare att köpa och installera kameror i bilen. Användning av kameror i polisbilar kan också avgöra om arrestera officerare rasistiskt profilering, med andra ord, bara stoppa de av en viss ras.

Taxibil kameror

I bil kamera fördelar


Kameror placerade inuti taxibilar kan skydda föraren från våldsamma eller hotfulla passagerare som inte kanske är villiga att begå en olaglig på kameran. Om en passagerare begår en våldsam eller olaglig handling inom en taxibil, kan kamera film användas i en domstol.

Konsumenten bilar

Konsumenterna har nu möjligheten att köpa bilar med kameror inbyggda i dem. Till exempel erbjuder Toyota Prius en backspegel kamera med bildskärmen placerad på instrumentpanelen. Prius körning i omvänt, kan föraren Visa skärmen för att se om eventuella hinder är i vägen.