mynewspapers.net

Hygieniska verksamheter & förskola

Hygieniska verksamheter & förskola


När barnen når förskoleåldern vägrar de ibland att ta bad. De kan börja uppror från borstar tänderna eller ens tvätta händerna efter att gå till badrummet. Förskolans verksamhet kan främja god hygien i roliga och förtjusande sätt. Motivationen kan lära barnen att börja rengöra sig regelbundet. Att göra barn njuta av dessa rutiner kommer att hjälpa dem att administrera sina egna sunda vanor senare i livet.

Badkar utbildning klass

Har ett badkar läxa att lära förskolebarn att tvätta sig i ett badkar. Denna lärande verksamhet kommer att innebära en stor glad utseende docka, en behållare som liknar en badkar och bad levererar. Du kan vara konstnärlig och lägga mjukpapper inne i badkar och leksaker på ytan för att få det att se fantasifulla. Inbjuder alla barn runt omkring dig att låtsas att tvätta dockan. Du kan även använda en bar av tvål och leksak tvättlapp som rekvisita. Förklara grundläggande kroppsdelar av dockan och ordningen på tvätt. Har varje barn ta en sväng till låtsas tvätta dockan. När de är klara, ge dem ett band som säger, "Bad tvätt Professional" eller något till som påverkar.

Berömda tandläkare dag

Gör en rolig dag att fira din egen "Tandläkare dag" semester. Skriva det på en kalender för att bygga upp spänningen. På denna dag, bjuda in en riktig tandläkare att komma in som gäst att lära barnen hur man borstar sina tänder. Har tandläkaren använder en stor propeller för en fånig tandborste för att visa alla steg för steg hur man borstar sina tänder. Visa några röntgen av tänderna och vad händer när fula håligheter form. Visa en tecknad video av plack-fighting hjältar som förhoppningsvis kommer gnista skratt. Senare kan du ha alla Rita och färg en bild av en glad tand. När dagen är gjort, ge alla en liten baggie av tandhygien gåvor att ta hem, så de kan öva vad de lärt sig.

Min picknick Cut-outs

Undervisning preschoolers är vikten av mat diagrammet viktigt för näringslära. Har en mat diagram affisch händig och lära dem grunderna om hälsosam mat, som äpplen och bröd och onyttig mat, såsom som glass och läsk. Har en hel tabell full av gamla mat kataloger, en hög säkerhet sax och craft limma alla väntar på dem att använda. Har också kopior av en rutig picknick filt, antingen vanlig papper-storlek eller större. Tillbringa en klass tid att få alla klipp ut alla de hälsosamma livsmedel i mat diagram. Limma och ordna dem på picknick-filtar. De barnen är tillåtet att ha endast en öken. Har dem hand i Urklipp så att du kan klassificera och sedan hänga dem i rummet som en belöning.