mynewspapers.net

Huvudgavel utsmyckning

Huvudgavel utsmyckning


Huvudgavel dekorera är processen att ta en tråkig sänggavel och göra det mer intressant med olika material. Vissa sänggavlar, kallas illusion sänggavlar, skapas på väggen i sängar som aldrig kom med riktig sänggavel. Huvudgavel dekorera är ett enkelt sätt att snabbt förbättra utseendet på alla sovrum.

Typer

Det finns många sätt att dekorera en huvudet styrelse. En av de enklaste sätten att dekorera en huvudet styrelse är att måla den, antingen med en solid färg, eller med en design av fri hand eller med en stencil. Ett annat populärt sätt att täcka en sänggavel är med tyg eller naturmaterial, som rep och snören. Abstrakt målning, som med ränder och rektanglar är ett annat sätt att dekorera en sänggavel. En tråkig huvudgavel kan göras mer intressant med hjälp av tyg drapering och skärmtak. En annan ovanligt sätt att dekorera en sänggavel är att skapa ett med hjälp av trä bokstäver i stället för den traditionella sänggaveln. Lägga en tunn kudde till sänggaveln är ett annat sätt att lägga till whimsy till ett sovrum. Det finns många andra sätt att sänggavlar kan dekoreras i tillägg till dessa metoder.

Fördelar

En dekorerad sänggavel ger ett snyggare utseende till valfritt rum. Tråkig sänggavlar att ett rum ser polerade och moderna. Modern sänggavel decorating kan bilda nästan alla mönster, stil och design, som gör det enkelt att lysa upp ett rum och intressantare. En unik sänggavel också ge mer individuella intresse i ett rum och visa upp din egen personlig känsla av stil och design.

Tidsram

De flesta huvudgavel utsmyckning projekt kan slutföras på en helg. Många av gaveln utsmyckning projekt beroende av tyg, färg eller vintage poster som kan limmas till sänggaveln. Eftersom huvudgavel utsmyckning är sådant snabbt projekt, gör det idealiskt för fräschar upp ett rum i snäva tidsmässiga begränsningar. Dekorera gaveln kan även eliminera behovet av att måla hela rummet.

Överväganden

Det är viktigt att tänka på din personliga stil när man väljer hur man dekorera en sänggavel. Du bör också överväga dekoration stil som redan finns i rummet. Ett modernt utseende sänggavel ser sin plats i ett traditionellt inredda rum. Du bör också överväga hur mycket du är villig att spendera på projektet. Det billigaste sättet att dekorera en sänggavel är med färg, och några av de dyra alternativen inkluderar byta ut en traditionell sänggavel för hyllor, jalusier eller ens en bit av utfärda utegångsförbud för eller staket.

Varning

Inte varje sänggavel är idealisk för att dekorera. Överdådigt inredda trä sänggavel är bättre kvar som de är. Vissa antika huvudgavlar kan förlora sitt värde när inredda. Sänggavlar som är kopplade till hela ramen, snarare än en separat stycke, ska matcha resten av sängen. Om sängen har en fotgavel, matcha huvudgavel och fotgavel.