mynewspapers.net

Huskurer med Healing vitaminer

Huskurer med Healing vitaminer


Alternativ medicin utövare rekommendera olika örter, vitaminer och andra kosttillskott som ett komplement till konventionell medicinsk behandling och för att lindra symtomen vid sjukdomar som depression, trötthet, smärta och ångest. Alltmer, rekommenderar läkare också vitaminer, främst vitamin D för benhälsa. Innan företaget vitamin terapi på egen hand, men tala med din läkare. Det är inte avsedd att ersätta medicinsk behandling.

Depression

Depression är ett tillstånd som kännetecknas av förlust av intresse för dagliga aktiviteter, utmattning, sorg, sömnlöshet och förändringar i aptit. Flera vitaminer kan bidra till att minska symtom på depression, enligt Dr James F. Balch, författare till "Recept för näringsmässiga Healing." B-komplex vitaminer, bland annat vitamin B6, B12, niacin och folat, är tänkt att stödja hjärnans funktion och lugna nervsystemet. C-vitamin kan hjälpa depression genom att stärka immunförsvaret. D-vitamin kosttillskott tros även minska depression symtom genom att korrigera bristerna orsakas av brist på solljus. Rådfråga din läkare om du planerar att ta vitamintillskott för att bekämpa depression.

Diabetes

Diabetes är ett allvarligt tillstånd där kroppen inte producerar tillräckligt med insulin för att reglera blodsocker eller glukos. Symtom är trötthet, yrsel och koma. Enligt Selene Yeager, redaktör för "The läkare bok av mat rättsmedel," kan C-vitamin hjälpa insulin tränga in i cellerna i kroppen för att reglera blodsockernivån. Vitamin E är tänkt att förhindra blodplättar från att fastna att kärlväggarna. Diabetiker tenderar att uppleva problem med trombocyter klumpar, som kan leda till hjärtsjukdom, konstaterar Yeager. Tala med din läkare innan du använder vitaminer som komplement till medicinsk behandling för diabetes.

Acne

Acne är en hudåkomma som vanligtvis börjar vid puberteten, även om människor i deras 20- och 30-talet kan också ha akne. Detta tillstånd kännetecknas av lesioner på ansikte, hals och rygg. D-vitaminer och E tros påskynda läkningen av akne lesioner, medan C-vitamin kan bidra till att minska inflammation i huden orsakade av akne. Vitamin C är också tänkt att förbättra immunsystemets funktion, som kan hjälpa rensa kroppen från gifter. Vitamin A kan stärka de skyddande yttre skikten av huden och förbättra blodflödet till huden vävnader, leverera vitaminer, näringsämnen och syre huden måste bekämpa akne. Kontrollera med din läkare innan du börjar en vitamin regim att bekämpa akne.