mynewspapers.net

Hushållning intervju tips

Hushållning intervju tips


Om du har en karriär, är chanserna små att du har tid att rengöra ditt hus regelbundet. Anställa en hushållerska kan göra ditt liv enklare och ger dig mer tid att njuta. Att hitta rätt hushållerska är viktigt. Använda riktad intervju tips, kan du se till att din hushållerska är en ärlig, hård arbetare.

Sätta gränser

Göra klart för hushållerskan vad du är bekväm med från början. Om du förväntar dig en hård arbetstagare, undersöka vad du menar med detta begrepp. Tala om för henne att den telefon, dator och TV är tabu under arbetstid är smart. Ingen förväntar dig att betala för en främling att goof off i ditt hus. Om du berätta för henne att telefonen är OK, borde inte du panik om hon tillbringar tid på den, som tar bort från hennes prestationer. Även om du inte skulle vilja vara en tyrannisk boss, bör du skydda dig genom att ha fasta gränser om vad som är OK.

Kontrollerar en bakgrund

Du måste vara bekväm med främlingen du hyra vara i delar av ditt hus utan din tillsyn. Medan en intervju kan hjälpa, kanske hushållerska inte avslöja hennes sanna karaktär för dig. Att ha rätt hushållerska är viktigt. helst bör hon ha ditt förtroende och respekt. Genomföra en online bakgrund Sök för £22 till £32 (år 2009) kan vara smart (se referenser 1). Det kan dra upp kriminalregister blivande hushållerskan kan ha. Också, be henne om du kan tala med tidigare arbetsgivare och professionell referenser.

Fråga om tid

Arbetsgivare betalade någonstans från £26 till £97 2009 för varje gång de hushållerska besök (se referenser 2). Dina pengar bör spenderas väl för varje timme som hon är där. Fråga om hur mycket tid hon behöver för att rengöra. Vara specifik om de uppgifter du behöver henne att slutföra. Om du är alltför bred, kan hon inte ge dig en tillförlitlig uppskattning. Du behöver inte gå med den första person du intervjua. Jämföra flera hushållerskor svar; gå med den person som verkar de mest effektiva med hennes tid.

Gå med din Gut

Du behöver inte hitta något fel med en hushållerska inte med henne. På samma sätt kan du ha små frågor med den person du anställa. Även om ingen är perfekt, ska du veta ditt beslut är korrekt. Något kan helt enkelt dra dig mot eller trycka dig från en person. Lita på dig själv; din instinkt är ofta rätt. Du och din familj måste till slut vara nöjd med ditt beslut. Om du hyr en hushållerska, kom ihåg att du kan skjuta henne om du är försiktig om huruvida hon är en pålitlig, hård arbetstagare.