mynewspapers.net

Husgeråd används för att göra smycken innehavareDu behöver inte vara en expert hantverkare eller har särskild kompetens att göra egna smycken innehavaren. Om du söker efter unika idéer till hantverk smycken innehavare, finns det husgeråd som du kan använda för att utforma en personlig smycken hållare kan du använda själv eller ge som gåva.

Klädhängare

Du kan göra innehavare av en intressant smycken med hjälp av en tråd klädhängare. Använd ett par av vice grepp att nysta upp i klädhängare och böja det ut hela längden av metalltråd i en rak linje. Använda avbitare för att skära klädhängare i två långa bitar och två korta bitar. Med hjälp av en hammare och spik göra fyra hål i ett block av trä (du kan före måla det om du vill). Lämnar ena änden av varje tråd remsa rakt och curl den andra eller böja till krok former. Du kommer att hänga smycken på det senare, så tänk till hur den kommer att fungera. Borra ett hål för att matcha omkretsen av hängare wire i block av trä och sedan Dutta lite av craft limma på den raka änden av tråd och sticka tråd in i block av trä och stöd fram till torka. När det är torrt kan du hänga smycken från toppen av trådarna du hoprullade eller förvandlats till krokar.

Baby mat burkar

Gör en uppsättning smycken innehavare från baby mat burkar att hålla alla dina smycken i separata kategorier såsom ringar, armband, örhängen och halsband. Tvätta så många baby burkar som du vill och låt dem torka ordentligt. Kasta inte ut täcket. Limmet sidenband eller något tyg du gillar runt burkarna, som täcker glasytan helt. Klipp ut en cirkel formad bit kartong och limma bottnar i burkarna till den. Ta en lång, tjock remsa av band och knyta den runt alla dina burkar som helhet. Detta kommer att hålla dem tillsammans som en enhet, men med flera behållare där du kan placera dina smycken.