mynewspapers.net

Husdjur på gården efter med ogräs & foder

Husdjur på gården efter med ogräs & foder


Villaägare med gräsmattor och husdjur inför dilemmat att hålla deras gräs frodig och ogräsfri samtidigt husdjur vistelse ur harm's way från herbicider som kan vara giftigt för dem. Herbicider på kontroll ogräs är brett spektrum biocider som kan tränga igenom huden eller inhaleras medan hundar och andra husdjur som att köra på och äta gräs. Ogräs och foder produkttillverkare uppmana användare att följa deras paketet riktningar exakt. Detta innebär att hålla husdjur off nyligen behandlade gräsmattor. Andra använder produkter som är ofarliga för husdjur.

Bakgårdar

Gräsmatta/sällskapsdjur frågan är till stor del begränsat till bakgårdar, som i många hem är det område sällskapsdjur använda för eliminering. Denna plats är oftast på baksidan av gården, så hunden måste korsa en yta av gräset för att få till det. Hem och sällskapsdjur egendomsrätt vem använda kemisk ogräs och foder produkter rekommenderas att hålla djur av en nyligen behandlade gräsmattan tills bekämpningsmedlet har tvättas bort gräset och indränkt i marken med tillräckligt med vatten. Scotts ogräs & foder riktningar är att tillämpa den på en torr dag och sedan tillämpa 1/2 tum vatten, som tar upp till tre timmar med en slang sprinkler eller en dagslång regn att tvätta i en gård rotzonen. "När produkten är spolas ner i rotzonen är det säkert att låta barnen tillbaka på gräsmattan," statliga anvisningarna. För en "ogräs-och-feed" produkt som kallas Turf Builder med Plus 2 ogräsbekämpning, rekommenderar företaget trädgårdsmästare att vänta 24 timmar innan vattning grundligt, efter som husdjur kan återvända.

Grannars gårdar

Eftersom husdjur anser deras grannskap deras hem, de strövar omkring på grannars gårdar när släppa ut. Detta kan vara en möjlighet att plocka upp rester om en granne har just behandlat hans gräsmatta med en herbicid. Djurägare kan samråda med grannar om program och hålla sina hundar i koppel. Ater en dagslång regn, biociderna tvättas i marken och mycket återstår på ytan, så att hundar och andra husdjur kan roaming säkert utan att plocka upp några spår. Vid torrt väder, bör hundar stanna utanför gräsytor tills de har varit vattnade i flera timmar i blöt kemikalier i marken. När återstoden av bekämpningsmedlet är tvättas bort gräset, kan husdjur tillåtas på den säkert.

Offentliga gårdar

Ogräs och foder som har förbjudits i kommuner som Edmonton, Alberta, att förhindra biocider från att komma in i vattensystemet. Som universitetet California-Davis, uppmuntrar de turf förvaltning skapa gårdar tillräckligt tjock för att kontrollera ogräs. Sällskapsdjur egendomsrätt kanna tillåta sina husdjur på dessa gräsytor säkert när som helst. I andra urban gårdar, måste sällskapsdjur egendomsrätt använda försiktighet, särskilt i parker, bollplaner och andra gräsytor. Vissa vaktmästare inlägg Varning tecken efter att använda herbicider så sällskapsdjur egendomsrätt kan hålla sina djur bort tills det är säkert.

Förebyggande

Sällskapsdjur plocka upp kemiska rester från ett ogräs och foder produkt genom att äta gräs eller slicka stoftet från deras rockar eller tassar, andas den kvarvarande rök eller genom absorption genom huden. Tvätta dem kan ta bort några av kemikalierna men säkraste skyddet är att hålla dem borta från alla behandlade områden tills kemikalierna har varit grundligt vattnas i marken.