mynewspapers.net

Huruvida en Bose SoundDock och iPod Touch

Huruvida en Bose SoundDock och iPod Touch


Bose är en tillverkare som känt för kvalitet ljudsystem och högtalare. Med populariteten för Apples iPod MP3-spelare, inklusive iPod Touch, har Bose skapat kompatibel dockningsstation system. SoundDock-systemet kommer att fungera med din iPod Touch i olika miljöer, allt från köket till vardagsrummet eller från din uteplats till parken, samtidigt lämnar händerna fria.

SoundDock

Bose är en tillverkare av ljud system, högtalare, hörlurar och ljudspelare tillbehör. Bose SoundDock är en linje av högtalarsystem som inkluderar en docka för din iPod Touch eller annan MP3-spelare. Således kan du njuta av musik från din personliga musikspelare högt, snarare än genom hörlurar eller den interna högtalaren (ingår i andra till fjärde generationer av iPod Touch). Med SoundDock och din iPod Touch, kan du ersätta äldre stereo eller ljudsystem och ger musik till dina besökare på fester, picknick och andra sammankomster. Bose fjärrkontrollen kan du styra enheten på avstånd.

Kompatibilitet

Bose SoundDock är kompatibel med de flesta versioner av iPod, inklusive iPod Touch som Apples iPhone. Dock är speciellt utformad för att hålla iPods, inklusive alla generationer av iPod Touch. Du kan också använda din iPod Classic, Mini eller Nano; Bose SoundDock är dock inte kompatibel med iPod Shuffle om du inte använder USB-kontakten. Med valfri Bluetooth dock, kan du också koppla ihop den med audio-spelare eller telefon som är Bluetooth-aktiverad, istället för att använda dock anslutningen för att spela din musik högt. Om du har en äldre MP3 spelare eller enhet, till exempel en CD-spelare, kan du köpa en 3,5 mm mini adapter kabel att använda Bose SoundDock med enheten.

Fördelar

SoundDock använder Boses egenutvecklade teknik för hög kvalitet och kraftfullt ljud, trots den relativa litenhet i produktens design. Alla SoundDock system är kan ladda din iPod medan den är dockad och används. Eftersom den är kompatibel med fler enheter än bara iPod Touch, kan du använda det med din telefon eller CD-spelare utan att du behöver köpa ett separat system för dessa enheter. Fjärrkontrollen kan pausa, spela och söka/scan musik och justera volymen på din iPod, samt kontroll på SoundDock själv. Du kan även ladda ner programmet Bose's radio på din iPod Touch att lyssna på radio på bryggan när din iPod är ansluten.

Modeller

Bose säljer för närvarande tre typer av SoundDock system. SoundDock Portable systemet innehåller ett uppladdningsbart lithium-ion batteri som du kan ladda före användning, så att det inte är bundna till det närmaste utloppet. Detta, gör i kombination med små och bärhandtag, den idealisk för användning inomhus eller utomhus. Den SoundDock Series II är den mest prisvärda av linjen till ett pris av £194, från och med tidpunkten för offentliggörandet. Är dock inte innehåller videoutgång eller ett uppladdningsbart batteri. SoundDock 10 är Bose's top-of-the-line modell för användning med iPod.