mynewspapers.net

Hur vinner jag en Stenbocken Man förtroende?

Hur vinner jag en Stenbocken Man förtroende?


Ödmjuk, kontemplativ, väluppfostrad och hårt arbetande, Stenbocken män gör perfekta partners i relationer. Det krävs hårt arbete för att vinna förtroende av en Stenbock men de ansträngning i en kärleksfull, mogna relation.

Tidsram

Inte rusa din relation eller förvänta dig att du kommer att få förtroende för en Stenbock manliga övernattning. Stenbocken män är försiktiga, reflekterande och allvarliga, särskilt i deras ungdom. En uppmärksam lyssnare, och förbehåller oss uttrycker dom. Detta kommer att visa honom att du är en säker, pålitlig förtrogen, och kommer att uppmuntra honom att öppna upp ytterligare.

Privatliv

Vara diskret hela tiden. Stenbocken män värdesätter deras privatliv, och kommer att gå ur vägen för att respektera din. När en manlig Stenbocken anförtror i dig, ha inte bråttom för att berätta för en vän eller medarbetare, och inte volontär information om din Stenbocken manliga utan hans medgivande.

Kompatibilitet

Vissa tecken synkronisera naturligt med Stenbocken män. Särskilt kompatibla zodiakens tecken för Stenbocken män är Oxen, Jungfrun, Skorpionen och fiskarna. Alla dessa tecken tenderar att vara fokuserad, tankeväckande och allvarliga på hjärtat. Detta balanserar väl med Stenbockens pragmatiska outlook och fundersam natur.

Stabilitet

Stenbocken män ogillar dem som är slarvig, vårdslös eller instabil. Visa honom att du kan vara pålitliga och arbetsamt. Komma i tid för datum, uppdatera honom om de projekt som du söker, behålla alla löften eller åtaganden. En Stenbocken hane kommer att internalisera denna stabilitet som ett uttryck för trovärdighet och kommer att vara mer benägna att öppna till dig.