mynewspapers.net

Hur vill radbryta kontanter

Hur vill radbryta kontanter


Du kan aldrig gå fel ger kontanter som en gåva. Det är perfekt för alla tillfällen om du ger det som en julklapp, en födelsedagspresent, avläggande av examen eller bröllopsgåva. Det finns många kreativa, roliga sätt att ge kontanter som en gåva. Dessa idéer kan anpassas till personen och tillfälle.

Instruktioner

• Placera papper räkningarna inuti en annan gåva och avsluta den gåvan. Det kan placeras i objekt som en plånbok, en mugg, en bok eller placeras inuti en låda fylld med förpackning papper eller papper.

• Gå den traditionella vägen och köpa pengar korthållare från din butik. Placera pengarna inne i kortet och placera kortet i ett kuvert.

• Infoga dollarsedlar i ett gäng latex ballonger innan blåser dem. Ge ballonger till mottagaren med en packe av säkerhetsnålar som ballong vikt. Detta skulle vara perfekt för en födelsedagspresent.

• Ta en bunt räkningar och skapa ett fan av vika det på längden i fjärdedelar. Ta en bit av band och knyta den mitt i fläkten och sprida ut båda sidor att skapa en båge. Tejpa här pengar fören ovanpå en present.