mynewspapers.net

Hur veta om en kille är att undvika du

Hur veta om en kille är att undvika du


När som helst någon i ditt liv är att undvika du, kan det skada dina känslor. Men när denna någon är en kille som du är i ett förhållande med, hjärtesorg kan vara ganska smärtsamt och kan ta en vägtull på dina känslor. En kille som är till hans flickvän har frekvent kommunikation med henne på en dagligen, om inte varje vecka, grund. Bestämma om din pojkvän är att undvika du kan hjälpa dig att besluta om att rädda eller bryta av relationen eller inte.

Instruktioner

• Observera om han inte är intresserad av att göra saker tillsammans, till exempel gå på bio eller gå ut på middag på helgen, klassiska "date night" tid. Killar vill oftast vara med sina flickvänner som de kan, även när de är upptagna med andra saker i livet. Om han gör ursäkter när som helst du ber honom att umgås, har han en anledning för att undvika du. Han kan förlora intresset för relationen.

• Meddelande om han inte fullfölja planer. Om din pojkvän håller att gå på en date men ryggen ut i sista minuten på grund av ursäkter som en familj nödsituation eller arbete möte, är detta ett tecken han undviker du. Om han var faktiskt intresserad av, skulle han vara ivriga att spendera tid med dig.

• Lyssna efter ursäkter om varför han finner det omöjligt att kontakta dig. Dessa kan omfatta att han inte kan ringa tillbaka på grund av konstiga frågor med sin mobiltelefon, han kan inte komma åt sin telefonsvarare, hans e-post kommer inte att låta honom logga in och han vet inte hur man kommer åt det eller du inte längre får ringa honom på jobbet när det inte var en fråga innan. Dessa ursäkter är hans sätt att tala om att han undviker du.

• Observera om han alltid vill umgås med sina vänner. Även om en kille i en relation bör skapa sin vänskap, bör han göra tid för sin flickvän. Om din pojkvän föredrar att umgås med sina vänner i stället för att med dig, är det en annan ledtråd att han undviker du.

• Beakta om telefonsamtal mönstret har ändrats. De flesta par har en viss tid på dagen, som efter arbete eller innan sängen, när de kommunicerar på telefonen. Om din pojkvän inte heter du på dessa speciella dagar som tidigare, är något upp.

• Kalla honom. Om han inte är att plocka upp sin mobiltelefon, lämna ett kort meddelande på sin telefonsvarare som säger du är bekymrad över sin brist på kontakt. Be honom om något stör honom. Be att han ringa tillbaka. Om han inte appellen dig, visar detta att han bortsett från dina känslor. Om han ville tala till dig, skulle du höra från honom.

• E-post honom på Facebook, om han har ett Facebook-konto. Fråga honom varför han inte har kontaktat dig. Säg att du saknar honom, och fråga om du gjorde något att störa honom. Kontrollera din pojkväns Facebook profil och se om det finns några bevis på att han har varit på Facebook, som har postat ett meddelande eller att ha postat på en väns vägg. Om han inte e-post du, då han kan vara att undvika du.