mynewspapers.net

Hur vet jag om kändis Facebooks är verkliga

Hur vet jag om kändis Facebooks är verkliga


Facebook är full med profiler för de rika och berömda. Tanken på att bli Facebook vänner med din favorit celeb kan vara alltför frestande att gå upp. Innan du skickar begäran, vet att medan Facebook försöker hålla falska profiler under kontroll, många av celeb profilerna du se smart imitatörer. Genom att veta hur man söker en riktig Facebook-profil, kan du dechiffrera mellan förfalskningar och den verkliga McCoy.

Instruktioner

• Kontrollera antalet vänner som en celeb har. Om en kändis är populärt, har hon sannolikt en fan-sida snarare än en faktisk profil. Profiler är sannolikt reserverade för nära vänner och familj i stället för alla fan som vill läggas som en vän. Profiler som har miljontals fans kan vara smart förfalskningar.

• Läs stavningen av namnet. Eftersom Facebook inte tillåter falska konton, är företaget ständigt på jakt efter dubbla konton. Detta innebär kan imitatörer justera den kändis namn stavning något för att undvika misstankar. Till exempel, kan Charlie Sheen vara felstavade som "Charley Sheen." Titta igenom listan vänner, och du kan märka andra felstavade kändis namn.

• Ta del av profilen och andra postat bilder. En falsk använder lager bilder från tidskrifter och webbplatser, medan en riktig profil innehåller personliga bilder, bilder från bakom kulisserna och uppriktig bilder. Kändisar sannolikt använda Facebook-profiler på samma sätt som du gör--för att dela information med vänner och familj. Massa marknadsfört information och uppdateringar görs normalt via en fan-sida.

• Besök celebrity's officiella hemsida och leta efter en länk till hans Facebook. Om han har en Facebook-profil eller fan-sida, en badge kan placeras under kontakt eller Anslut alternativet för fans. Sedan kan du följa länken övertygad om du arbetar med den verkliga profilen.

• Använda en webbplats som Valebrity.com eller RealCelebrityProfiles.com. Båda webbplatserna innehåller kataloger av kändisar och deras validerade Facebook, MySpace och Twitter-konton. Du kan länka kontona direkt via hemsidan för att se till att du blir vän med den riktiga versionen av din favorit celeb.