mynewspapers.net

Hur vet jag om Juicy Couture träningsoveraller är Fake

Hur vet jag om Juicy Couture träningsoveraller är Fake


Juicy Couture är en populär klädmärke, känd för sina träningsoveraller. Eftersom företagets träningsoveraller är så populära, mycket oärlig tillverkare och säljare marknadsför falska Juicy Couture träningsoveraller till konsumenter som söker ett kap. Dessa falska träningsoveraller ser mycket liknar deras autentiska motsvarigheter. Spotting falska Juicy Couture träningsoveraller är särskilt svårt eftersom företaget använder flera olika färg etiketter, och har ändrat utseendet på deras skivbolag minst fem gånger.

Instruktioner

• Jämföra färgerna på Juicy Couture träningsoverall. Falska träningsoveraller har ofta dekorativ grafik på träningsoverall i fel färg. Till exempel saftiga holiday tree träningsoverall har en silver träd på baksidan av hoodie, men många falska träningsoveraller har detta samma träd i guld. Du kommer att behöva jämföra den misstänkt bedräglig träningsoverall med bilder av den faktiska träningsoverall på Juicy Coutures hemsida eller en annan pålitlig källa.

• Titta på skivbolaget Juicy Couture träningsoverall. Många av de äldre träningsoveraller kommer att ha "Gjort i glamorösa USA" tryckt på dem. Nyare träningsoveraller, eller de som produceras efter 2007, har "Gjort i Amerika av importerade tyger" tryckt på dem.

• Titta på färgen på skivbolaget saftiga träningsoverall. Färgen på etiketten motsvarar dess storlek. Extra små petite etiketter är rosa, små etiketter är orange, storlek medium etiketter är beige, stora etiketter är gröna och extra stora etiketter är ljus blå.

• Titta på prislappen. Varje äkta Juicy Couture träningsoverall kommer att ha några tryckta i den övre högra delen av prislappen. Detta antal motsvarar typ av träningsoverall. Till exempel måste en guldkant träningsoverall antalet "097" på etiketten. En chokladtryffel träningsoverall måste "916" tryckt på etiketten. För att slå upp numret till din träningsoverall, finns i resurser.

• Överväga källan. Om du köper produkten på eBay, till exempel granska säljarens kundbetyg. Också överväga priset på objektet. Från och med 2010 sålde Juicy Couture sin billigaste träningsoverall för £63. En billigare träningsoverall nödvändigtvis inte att det är fejk, men om artikeln är brändjärn-ny och priset är betydligt lägre, det är en indikation att träningsoverall kan vara falska. Artiklarna som levererats från Kina är också troligtvis fake.