mynewspapers.net

Hur vet jag om jeans är för trånga

Hur vet jag om jeans är för trånga


De har varit din favorit par jeans för över ett år. Du bär dem minst två gånger i veckan. Nyligen, har du märkt att de får lite obekvämt. Tror du att fem pounds du fått över vintern kan ha gjort din favorit par jeans för trång? Undrar du om andra människor ser på dig och tänker, "Jösses, gjorde hon måla dessa jeans på?" Har någon frågat dig om du hoppade av från köksbordet komma in dina jeans? Hur kan du veta säkert om dina jeans är för trång? Tja, är här några saker att titta efter att skrika, "För hårt," högt och tydligt.

Instruktioner

• Om du behöver använda ett par tång till zip dina jeans när du ligger platt på sängen då de är för hårt. Värre ändå, behöver du någon annan att driva tång medan du bara låg där.

• När du har dina jeans zippade upp, titta ner och se om materialet runt dragkedjan sönder luckor? Om den gör då är dina jeans för trång.

• Se ner på midjan; dina jeans lämnar vänster fula röda linjer i huden där linningen gnuggar mot dig? Den röda linjen har taggiga märken i det, alltför? Hursomhelst, dina jeans är för trånga.

• Titta på din bak i en helfigursspegel. Ser dina jeans som de är inuti sprickan av skinkorna? När du sitter, sömmen gnugga din svanskota raw? Då är de för hårt.

• Nu titta på din framsida i en helfigursspegel. Dina jeans beskriva varje del av din främre anatomi? Har du skaver märken på din grenen? Gör det ont när du kissar efter bär dina jeans för en timme? Om du svarat ja på någon av dessa frågor, då är ja, dina jeans för hårt.