mynewspapers.net

Hur vet jag om en vän är avundsjuk på digMedan det i vissa vänskap varje medlem är stolt och glad för den andra, i andra, lider en ledamot av svartsjuka, potentiellt försvaga deras bond. I vissa fall har båda en rejäl dos av svartsjuka. Om du misstänker att din vän kan hysande några svartsjuka mot dig, är fokusera lite uppmärksamhet på den potentiella förekomsten av denna cancer känslor ett klokt val. Genom inför frågan om svartsjuka rakt på sak, öka du dina chanser att få bukt med känslor och att få din vänskap tillbaka på stadig grund.

Instruktioner

• Var uppmärksam på hur hon hanterar dina framgångar. Ofta tecken på avundsjuka är lättast att se när du rapporterar goda nyheter om dig själv. När du berätta din vän i en spännande ny utveckling i ditt liv, försöka avgöra om lycka hon avger är legitimt. Om hon plåster på vad som verkar vara ett falskt leende och gratulerar dig till ditt ansikte, bara för att tala illa om dig bakom din rygg, lider hon troligen av svartsjuka.

• Lyssna för Sågningar när du ger goda nyheter. Vissa människor hantera deras svartsjuka genom gungade runt kan vara svåra att platsen Sågningar. Om du, till exempel berätta din vän att du förlovade och hon svarar med gratulationer, men sedan följer upp med en till synes off-handed kommentar som "är du säker på att hon är rätt tjej och alla", kan hon kämpa genom svartsjuka och, på grund av förekomsten av denna känsla, verkligen gratulera er.

• Avgöra om din väns närvaro i ditt liv ebbs och flöden som du upplever ups och ner. Några vänner att deras svartsjuka att leda dem att flytta in och ut ur ditt liv. Om din vän verkar vara alltid vid din sida, stödja dig när du är nedstämd, men försvinner helt från radarn när du upplever lycka, hon kan vara svartsjuk och som ett resultat, bara intresserad kamratskapet när du går igenom kärvar.

• Akt varningar från andra vänner. I vissa fall vänner maskera deras svartsjuka och avger inga yttre tecken till dig. Även när de gör detta, men göra de brukar deras svartsjuka känt till någon. Om andra i din grupp vänner berätta att din vän är säga dåliga saker om dig, eller att han verkar vara avundsjuk på dig, är det klokt att överväga deras varningar. Även om du inte vill hoppa till åtgärd helt enkelt eftersom en annan vän säger något, bör du åtminstone ge dessa varningar lite betänketid.