mynewspapers.net

Hur vet jag om en Rolex Turn-O-Graph är verkliga?Som en av världens mest prestigefyllda och välrenommerade tillverkare, Rolex är aldrig brist på kunder--till den grad att många brottslingar försöker vidarebefordra falska Rolex till intet ont anande kunder. Det är i ditt bästa intresse att kunna upptäcka en falsk Rolex så att när du går till köpa din Turn-O-Graph klocka du vet att du får den verkliga affären.

Instruktioner

• Titta på baksidan av klockan. Om din Rolex har ett klart fall-back är som gör att du kan se det inre arbetet i klockan då vet du klockan en bluff. Rolex gör klockor med denna stil.

• Titta på baksidan av klockan igen, denna gång se till gravyrer. Det finns ingen modell för Turn-O-Graph som har gravyrer på fall-back. Rolex gravera inte fall-back med logotyper, kännetecken eller mönster, så om det finns en är det ett bergsäkert tecken på en falsk.

• Hitta kodade hologrammet på fall-back. Detta klistermärke har Rolex "crown" placerad ovanför klockans fall referensnummer. Hologrammet kan lätt ses genom att titta på det från olika vinklar. Detta orsakar bakgrundsmönster ändra och synliggör hologrammet. Detta är ett tecken på din klocka är riktiga.

• Leta upp följetong och fallet referensnumren. Dessa särskilda FN-nummer är ingraverat på sidan av fallet, beläget mellan klackarna, och ger dig en fantastisk idé om din klocka är äkta. Korsreferens numret med den information som finns på plats i resurser i denna artikel.