mynewspapers.net

Hur vet jag om en kille verkligen är som du

Hur vet jag om en kille verkligen är som du


Ibland är det svårt att säga om en kille gillar dig. Alla killar har sina egna sätt att visa sin tillgivenhet och intresse, men det finns vissa likheter mellan de flesta killar. Vissa killar är enkelt med flickor som de vill, medan andra kommer att spela det cool. Kom bara ihåg: eftersom alla är olika, inte alla tecken kommer att vara sant för din kille.

Instruktioner

• Uppmärksamma hur ofta han samtal eller textmeddelanden. Killar kommer att ringa om de gillar dig eftersom de vill prata med dig. Många killar inte prata i telefon så mycket om de inte är intresserade av någon. Om han skickar du SMS under dagen bara för att låta dig veta han tänker om dig eller att säga "Hej", är chansen att han gillar dig.

• Meddelande om han stoppas för att besöka platser där han vet att du kommer att vara. Kommer han till ditt arbete, din favorit tillhåll eller till ditt softball spel? En kille kommer att göra ursäkter att sluta med platser där en flicka om han vill se henne.

• Fråga dig själv om han skickar blommor eller ger dig små gåvor när han ser dig. Killar vill se flickor leende. Om din kille ger dig din favorit godis bar eller en ros, finns chansen, han gillar dig.

• Tänka på vad han säger till dig när du talar om ett problem som skulle kunna fastställas med lite hjälp. Till exempel, om du behöver bilen arbete men har du ingen att köra dig att arbeta, killen erbjuder att köra dig, även om det är ur hans sätt? Om du behöver någon att mata din katt medan du är borta för helgen, han frivilligt? Killar vill hjälpa flickorna de gillar. Detta kommer att göra en kille mår bra och i sin tur, han får dig att må bra, också, som gör honom glad.

• Hålla reda på de platser som du gå när du gör saker tillsammans. Han försöker imponera på dig? Gjorde han minns din favorit pizza plats på Green Street och ta dig där en natt? Om en kille gillar en tjej, vill han göra henne lycklig och göra saker som behaga henne. Han kommer ihåg viktiga detaljer, och han kommer att fullfölja dem.

• Var uppmärksam på hans ansiktsuttryck och gester medan han talar till dig. Om han gör ögonkontakt med dig och berör du lätt när du talar, flirtade han med dig, vilket innebär att han är intresserad av. Titta på hans leende, också. En fin, äkta leende är ett säkert tecken på att han är i dig.