mynewspapers.net

Hur vet jag om en kille som bryr sigMän och kvinnor har ibland mycket olika sätt att kommunicera. Kvinnor tenderar att vara mer verbala och bättre på att uttrycka känslor. Många killar föredrar att visa hur de känner sig genom åtgärder snarare än de verbala förklaringar som kvinnor förstå. Denna tendens kan lämna kvinnor undrar om killen som de tycker om hela tiden är verkligen värt sin tid. Om du känner dig förvirrad om ditt civilstånd, fråga dig själv några grundläggande frågor.

Instruktioner

• Fråga dig själv om du känner dig ingår i hans liv. Har han gjort dig till alla viktiga människor? Om du har varit tillsammans ett tag och du har ännu att träffa sin familj eller de flesta av hans vänner, bör detta skicka upp en röd flagga. En kille som verkligen bryr sig kommer att vilja inkludera dig i sin sociala världar. Han bryr sig om deras åsikt om du och din åsikt av dem. Varför? Eftersom han planer på att ha dig omkring ett tag.

• Fundera över hur ofta du ser eller kommunicera med varandra. En kille som verkligen bryr sig kommer att vilja vara med dig hela tiden. Naturligtvis måste alla ensam tid och tid med vänner, men om din kille rutinmässigt försvinner eller bryter planer, dumpa honom. Om han bryr sig, låter han dig veta att du är en prioritering i sitt liv genom att hålla kontakt med dig. En kille värd att behålla kommer ringa när han säger att han kommer och återgå ditt samtal eller e-post omgående. Han avbryta inte ett datum om inte situationen är svår och han inte försvinner utan någon uppenbar anledning.

• Överväga flödet av samtal mellan er. Har du ständigt påminna honom om att Bubba är din syster och Sarah är din chef? Verkar han zon ut och säga "uh-huh" mycket? Många killar kan få överväldigad av den enorma mängden kommunikation som kvinnor behöver. Förutsätt inte att han inte bryr sig om han vill hellre titta spelet än höra en verbatim resumé av samtalet du hade bara med din mamma. Dock att en kille som verkligen bryr sig ägna uppmärksamhet åt viktiga saker. Han vet din födelsedag, din favoritmat, namnet på den medarbetare som driver dig nötter och hur du fick det ärr på fotleden.

• Fråga dig själv om du ser en framtid med den här killen. Känner du dig som om du har ett datum varje lördag kväll? En kille som bryr sig att försöka "stänga affären" med dig genom att låta dig veta att han vill du två vara exklusiv. Han talar om framtiden som du kommer att vara i det med honom. En kille som berättar om äktenskap och hur många barn han vill är att låta dig veta att han överväger möjligheten att en långsiktig relation med dig och försöka få din reaktion som. Även om du inte riktigt till den punkten ännu, kan du berätta att en kille som bryr sig om han gör framtida planer med dig. Han ber dig att vara hans datum på sin kusins bröllop som äger rum tre månader från och med nu. Han gör planer för en sommar med dig och det är bara januari. En kille som har problem att begå planer utöver kommande helg är inte säker på att du är den som han vill vara med uteslutande.

• Fundera på varför du läser denna artikel. Om du känner dig osäker på din kille känslor för dig, är du förmodligen på något. Visst, vissa killar är inte bra på att kommunicera sina känslor, men en kille som bryr sig kommer att se till att du vet det. Han kan inte komma ut med ordet "L", men han kommer att låta dig veta på sitt eget sätt att du är kvinnan i hans liv. Han kommer att vilja se till att du inte gå vidare till någon annan. Om din kille gör inga försök att låta dig veta att han bryr sig om dig och ser en framtid med dig, sedan dumpa honom. Livet är för kort för att slösa tid undrar om din pojkvän bryr sig om dig. Gå vidare till en man som kommer att behandla dig med övervägande, en man som kommer att lämna dig med föga tvivel om att du är en viktig del av hans värld.