mynewspapers.net

Hur vet jag om en kille är glada att se dig

Hur vet jag om en kille är glada att se dig


Att kunna berätta om en kille är glada att se att du är ganska enkelt, men kan vara svårt ibland. Det finns oftast några ganska grundläggande tecken tyda hans intresse och spänning, men om du befinner dig fortfarande undrar om han är glad att vara i din närvaro, leta efter följande tips nästa gång du ser honom. Snart kommer du vara expert på att läsa en killes kropp signaler.

Instruktioner

• Meddelande om han lyser upp när han ser dig. Om en kille märkbart lyser upp när han ser du, är han glada över att vara i din närvaro. Det finns knappast ett mer talande tecken än en kille som bara verkar lysa när han märker du. Han kan börja ler mer, skrattar mycket eller bara allmänt verkar gladare. Du vet att du gör en kille glad när han är överlycklig bara för att vara omkring dig.

• Iaktta om han talar mycket omkring dig. Killar brukar inte prata så mycket som flickor, men om han talar mycket omkring dig, speciellt om han talar till dig, han är glada att se dig. Detta är fallet eftersom han kommer att stimuleras av din blotta närvaro och vill synas av dig. Jämför hur mycket tid tillbringar han talar med dig med hur mycket tid han talar med dem omkring dig. Om en kille som verkar ha en ändlös ström av kommentarer när han är runt omkring dig, är han sannolikt glada att se dig.

• Upptäcka hans intresse för att veta mer om dig. Om en kille ställer en massa frågor om dig själv eller verkar bryr sig mycket om dig, är han nog glada att se dig. Om han närmar sig dig, ser du i ögonen, ler och bara vill spendera tid att lära känna dig, är detta ett talande tecken på hans intresse och spänning. Märka om han talar mer om sig själv, eller be dig om ditt liv; det senare är en mer uppenbara indikator av intresse.

• Plocka upp på det faktum att han inte kan sitta still. Om han är verkligen glada över att vara omkring dig, kan han inte kunna sitta still. Hans testosteron sannolikt flödar, hans hormoner reagerar och hans hjärta är racing. Om han studsar runt, strömsätts prata högt eller köra snabbt, han sannolikt av det faktum att du är i närheten. Uppmärksamma hur hans energi nivå toppar när du anger ett rum.

• Urskilja om han vill hänga runt omkring dig. Om du alltid hitta dig själv stöter på honom, han kanske medvetet försöker vara på platser som du kommer att vara, och om han är alltid i allmänna närhet på fest eller sammankomst, han kanske vill vara nära dig. Detta gäller även för grupper. om han slutar alltid runt människorna du umgås med, inte kan han sannolikt få nog av din närvaro.