mynewspapers.net

Hur vet jag om en kille är äkta?

Hur vet jag om en kille är äkta?


Killar är ibland på deras bästa beteende bara tills de har du fastnat. Lär dig de kontrollampa tecken på att visar om en kille är äkta eller bara mitten av erövringen.

Instruktioner

• Lyssna på magkänslan. Tänker tillbaka på en kille som försvann efter att ha super charmiga och fråga dig själv om du kommer ihåg känslan tveksamma till hans avsikter. Din första instinkt är oftast rätt.

• Titta på hans kroppsspråk. Har han alltid kolla andra tjejer när man är ute tillsammans? Det kan verka harmlösa, men det är ett tecken på att hans uppmärksamhet nödvändigtvis inte är inriktad mot ett långsiktigt engagemang med dig.

• Se upp för självutnämnda "flirt". Flirta är ofarliga och även friska i relationer. Det påminner oss om att vi är önskvärt och bekräftar vårt beslut att vara med den person som vi har valt. Men konstant flirta kan vara ett tecken på en kille som alltid har sitt öga ute för en bättre affär.

• Ta reda på hur lång tid det har varit sedan hans sista seriöst förhållande och om han sedan har dejtat. Detta är ett bra sätt att berätta om en kille är äkta. Det är viktigt för honom att återhämta från sin sista kärlek, och även om män kan flytta på snabbare än kvinnor, alla behöver tid att omvärdera vad de letar efter i en partner.

• Se till att du inte försöker passa dig själv i en form att vara med en kille. Ibland kan det verka som samtal, planer och även din romantiska tid tillsammans kan bli monopoliseras av honom eller hans behov. En äkta kille kommer spendera lika mycket tid med fokus på dig.