mynewspapers.net

Hur vet jag om en av mina vänner tycker om mig?

Hur vet jag om en av mina vänner tycker om mig?


Att kunna berätta om en av dina vänner gillar du är en ganska enkel uppgift. Vissa saker han gör tenderar att ge bort sin romantiska känslor för dig, och om du fortfarande är osäker, kan du alltid be vänner till hans. Om du inte vill fråga någon, finns det dock några saker du kan leta efter för att kunna berätta om en av dina vänner gillar dig.

Instruktioner

• Kontrollera att se om hon tittar på dig ett visst sätt. Detta särskilda sätt tenderar att involvera rodnande, tittar bort, eller ögon som verkar gnistra. Om du har en normal konversation med henne, men hennes ögon verkar vara brett och hennes elever är stor, kan hon ha romantiska känslor för dig. Eleverna av det mänskliga ögat vidgas när en person ser någon till vem hon är attraherad.

• Meddelande om han talar om umgås uteslutande. Om han hänger ut med dig och ett gäng av dina vänner men håller försöker få umgås med dig ensam, har han sannolikt en crush på dig. Han vill lära känna dig och att kunna gå in i en mer intim tid med dig utan att vara runt människor. Bara för att han inte direkt kalla det betyder ett datum inte att det inte är ett datum om han vill vara med dig ensam.

• Se om hon pratar en hel del runt omkring dig. Om hon verkar pratar mycket när hon är runt omkring dig men inte prata runt andra så mycket, kan hon försöka hålla dig runt eller få uppmärksamhet från dig. Detta kan vara ett tecken på att hon har känslor för dig men inte vet hur att uttrycka dem. Märke hur hon agerar runt andra; om hon verkar fortsätta prata när hon ser dig, kan hon vara intresserad av.

• Beakta hans kroppsspråk. Kroppsspråk är en giveaway eftersom det generellt inte kan kontrolleras, eftersom det undermedvetna. Om en kille är i en grupp men han konsekvent mot dig med sin kropp, kan du vara där hans tankar är. Om sina armar korsas när han talar till dig, han kanske inte intresserad av dig, men om hans armar är öppna och han håller ler mot dig, det kan vara avslöjande av en crush.

• Lyssna på frågorna hon ber. Har hon vill veta om att flickan du var med din flickvän? Har hon frågat dig om ditt förflutna? Om hon håller att ta upp frågor som har att göra med din dating status eller din typ av tjej, kanske hon gillar dig. Dessutom, hon får göra sitt bästa att fråga på ett subtilt sätt, men om frågorna som alla har att göra med om du har tagit eller inte, hennes avsikter är tydliga.