mynewspapers.net

Hur vet jag om du har loppor i ditt hus

Hur vet jag om du har loppor i ditt hus


Det finns över 2000 sorters loppor runt om i världen. Dessa små insekter är parasiter som lever på värdens blod genom att bita huden och suger blod att mata. De kan hoppa så högt som 16 inches och kan börja lägga ägg snart efter deras första måltid. När loppor hemsöka ett hem kan det vara en mardröm. De kan lägga upp till 50 ägg i taget, som täcker ditt hem i tusentals och åter tusentals ättlingar i så lite som en månads tid. Det finns flera metoder för att bekräfta en loppa angrepp. Om du misstänker att du har loppor, behövs åtgärder omedelbart för att förhindra ytterligare angrepp.

Instruktioner

• Undersök din hud för bett. Detta är vanligtvis det första tecknet märkt när du har en loppa angrepp. Ofta kommer du att känna ett bett som det händer men loppor hoppa så snabbt du inte kan se den faktiska loppan. Men efter en stund ser du en upphöjd röd bula. Dessa gupp kan vara valfri storlek. De flesta är små men vissa människor som har allergier de kan vara lika stor som en dime. Det blir en rödaktig färg på huden runt knölen och för det mesta de kommer kliar. Loppbett blir oftast på anklar och ben. De kan också vara på andra delar av kroppen, särskilt om de i dina kläder eller sängkläder.

• Kontrollera dina husdjur. Titta särskilt på områden som sällskapsdjur är inte nå mycket bra, sådana som runt öronen och under den övre delen av benen. Sedan loppor är snabb titt för loppa spillning. Detta är svarta prickar på huden och pälsen. Eftersom loppor är parasiter och suga blod från värden, spillning är torkat blod. Om du inte är säker på om grandet är en tappa eller smuts, lägga den i vatten. Det kommer att vända en rödaktig brun om det är en loppa släppa.

• Gnida en ren våt vit trasa längs din golvet eller mattan. Om du har problem med loppan i ditt hus den våt trasan kommer att plocka upp någon loppa spillning på golvet. De vilja utställning upp på den våt trasan som små röda strimmor.

• Promenad hela din mattarna och runt ditt hem i vita strumpor. Loppan älskar att lifta. De hoppa på husdjur eller ens du när du är utanför och rida in i huset. En gång där de börjar avel och lever på husdjur och i golv och mattor, draperier. Ett hus är en ganska stor plats att en loppa och de kommer att hoppa på den som förbi. När du går i vita strumpor, ser du svart eller brun loppor mot de vita strumporna när de hoppar på.

• Titta igenom området där ditt husdjur sova. Loppan kommer ofta välja dessa ställen att lägga ägg först eftersom det är varmt och föda, din sällskapsdjur är lätt tillgängliga. Om det finns en loppa problem hittar spillning, leva loppan och eventuellt loppa ägg och döda loppor. Loppa ägg kommer att se ut som vita prickar.

• Bada din sällskapsdjur. Om din sällskapsdjur har loppor kommer några av dem släppa av i vatten och dö. Många kommer inte dock så din sällskapsdjur och hem fortfarande behöver behandling om du har en infestation.

• Använd förstoringsglas när sett för märken av loppor. De flesta av tecknen kan vara mycket liten så med hjälp av ett förstoringsglas kommer att hålla dig från saknas några tecken. Detta är viktigt eftersom när loppan får tag på ditt hus de förökar sig mycket snabbt. Barn äter vuxna spillning. En loppa angrepp kan få ur snabbt så ju snabbare du hittar dem om de är där, desto bättre du blir.