mynewspapers.net

Hur vet jag när en kille börjar vårdande tillbaka

Hur vet jag när en kille börjar vårdande tillbaka


Vill du veta när killen du gillar verkligen börjar känna på samma sätt om du. Kan inte du fråga honom direkt, eftersom detta gör du låter behövande och kanske även lite desperat. Det är lätt att lura dig själv att dina känslor är besvarad; du har förmodligen sett massor av andra kvinnor gör detta, tolka den minsta gesten av vänlighet som odödliga kärlek. Men det finns sätt att berätta när killen du faller för dig. Han kommer att skicka ut tydliga signaler. du behöver bara veta hur man ska tolka dem.

Instruktioner

• Beakta hur killen kommunicerar med dig. En av de tydligaste indikationer på att någon verkligen gillar du är att han inte spelar spel. Han kommer att kalla när han säger att han ska ringa. Ta notis om hur nära han står till dig när du är i ett rum fullt av människor. Kosmopolitiska tidningen påstår att en kille som är riktigt intresserad av en kvinna har ingen problem stående nära henne på en fest. Han behöver inte skicka ut signalen att han är fortfarande tillgängliga.

• Märka små saker. Om han kommer ihåg vad du gillar att äta, till exempel, och har några av dina favorit mat i sin lägenhet, innebär det att han tänker om dig när du är ifrån varandra. Se till att han inte är alltför bestämda om sin plats och sina vänner, som detta kan tyda på en ovilja att begå. Han bör vara öppna om dig för sin familj och andra människor som är viktiga för honom.

• Lyssna på vad han gör och säger. En kille som är riktigt intresserade kommer att se, även om bara i en avslappnade sätt, vad du både kan göra i framtiden. Han kan, till exempel be dig om du någonsin hade tänkt om att besöka Europa, eftersom detta är en av hans drömmar. Dock om hans samtal om framtiden inte refererar till dig, är detta förmodligen en signal om att han inte bryr sig tillbaka.

• Titta på hans kroppsspråk. Han kan eller inte kan ha en demonstrativ natur, men han ska svara på kärlek från dig och inte dra iväg. Men många människor är inte bekväm med offentliga uppvisningar av kärlek, så ta större hänsyn till vad han är privat.