mynewspapers.net

Hur vet jag min serietidningar är värdefulla?

Hur vet jag min serietidningar är värdefulla?


Om du är en entusiastisk samlare av serietidningar, någon gång kommer du att ta reda på om komiska är värdefull eller om det kan kastas bort. Serietidning marknaden förändras ständigt, och medan vissa serier kommer alltid att vara värdefulla, andra kan vara i framtiden. Det finns ett antal sätt att berätta om serietidningar du äger är indrivningsbar och ett pris som är högre än inköpspriset.

Instruktioner

• Titta noga på din serietidning att avgöra vilket skick det är i. Ringlad eller vikta sidor och täcker, gulnade sidor, trasiga sidor och andra defekter kan få ner värdet av boken. En komisk är enda "mint" om den har inga brister.

• Investera i den senaste utgåvan av "The guiden Guide till Comics" eller "officiella Overstreet serietidning Prisguide". Båda dessa böcker finns tillgängliga på din lokala serietidning butik och ibland i butiker där serier och tidskrifter säljs. Slå upp titeln, volymnummer och antalet din serie att fastställa det senaste värdet.

• Gör en sökning för det komiska namn, volym och fråga nummer på auktion webbplatser som eBay.com och comics.ha.com. Vad andra betalar för samma fråga ger dig en god uppfattning om vad det är värt.

• Kontrollera online prisguider som comicspriceguide.com, nostomania.com och wizarduniverse.com. Dessa platser har många serietidning priser som inte är i den tryckta Prisguide versionen.

• Tillåt ägaren eller chefen för din lokala serietidning butik för att fastställa värdet. Priset för komiska kan vara mindre än vad du kan få någon annanstans, kan han hjälpa dig avgöra om serien är mer värd än lösnummerpriset.