mynewspapers.net

Hur vet jag min pojkvän kommer så småningom vill gifta?

Hur vet jag min pojkvän kommer så småningom vill gifta?


Det finns en tid i många relationer som du inser att din pojkvän är den person du vill gifta sig med. Det är både spännande och skrämmande eftersom du inte vet säkert han känner på samma sätt. Även om säger att han ser du långsiktiga i sin framtid, det finns inget sätt att veta om han kommer så småningom vill gifta. För att veta om din pojkvän kommer så småningom vill gifta sig, uppmärksam på sina handlingar.

Instruktioner

• Ta reda på huruvida han skryter om dig till sina kompisar. Tjuvlyssna medan han talar till sina vänner. Om han har en vän eller två som du lita inte för att berätta för honom, be dem om han talar om du regelbundet. Om din pojkvän kommer så småningom vill gifta sig, kommer han ta dig runt sina vänner och prata med dem om dig.

• Lyssna på huruvida din pojkvän säger att han är intresserad av äktenskap och familj. Om han så på sin egen accord, är det en ännu bättre tecken. Om din pojkvän ingår du i sitt samtal om sin framtida karriärplaner, rörelser, perfekt familjens storlek och familjeliv, får han så småningom vill gifta

• Var uppmärksam på om han uppgraderar sina möbler. Om din pojkvän vill så småningom gifta, vet han sannolikt att du inte kommer att vara ett fan av sport affischer och hans ratty soffa. Om han byter ut dessa saker, gör han rum för dig i sitt liv och sin framtid.

• Följa med honom till familjesemestrar och evenemang. När en pojkvän kan du bekanta dig med sin familj, som bjuder in dig till familjefester, överväger han du äktenskap material. Om han planerar utflykter runt ger dig att spendera tid med sin familj, testar han vatten.