mynewspapers.net

Hur vet jag min familj min Partner lurade på mig?

Hur vet jag min familj min Partner lurade på mig?


När din make fusk på dig, sannolikt du att vara känslomässigt sårad, bland andra konsekvenserna av din makes beteende. Ett sätt att läka är att kommunicera med någon nära dig, som en medlem av din familj. Du kan till exempel vara särskilt nära med din mamma, pappa eller ett syskon och kommunicera med den personen om känslomässiga ämnen vid behov. Innan du berättar din familj om din makes beteende, formulera en plan för det bästa sättet att göra detta.

Instruktioner

• Identifiera vem i din familj som du vill berätta om din makes beteende. Till exempel kanske du känner dig mest bekväm talar om en eller två personer, till exempel dina föräldrar eller syskon.

• Avsätta rätt tid och plats att berätta för din familj. Till exempel kanske talar om för dem på en släktträff inte det bästa valet för dig, eftersom ordet är sannolikt kommer att spridas snabbt om du inte meddela det till dem i en grupp själv. Hursomhelst, du kommer att behöva hantera den emotionella stressen av att ha din hela familjen ta reda på om din otrogen make. Släktträff kan dock den bästa platsen, eftersom din familj kommer att samlas runt dig och erbjuda emotionellt stöd.

• Införa föremål med din valda familj medlem(mar). Det är bra att ge familjemedlemmen några sammanhang innan avslöjar den faktiska fusk beteenden. Till exempel, om din familj medlem vet att du överväger skilsmässa, ta upp ämnet genom att säga något liknande, "Jag vill prata med dig om vad som händer i mitt äktenskap" eller "Jag skulle vilja prata med dig om varför jag funderar på ansökan om skilsmässa." Detta sätter scenen för din familjemedlem och hjälper till att lindra hennes chock som du var lurade på.

• Avslöja så detaljerat om fusk som du är bekväm berättar. Du kanske till exempel inte bekväma avslöja intima Detaljer om vad du lärt dig. Du kanske bara känner dig att du ska låta din familj vet att detta är orsaken till din skilsmässa, olycka eller nuvarande tillstånd av att vara. Men du kanske känner dig beredd att avslöja alla detaljer som är nödvändiga för att din familj förstår dina känslor och potentiella handlingssätt som en skilsmässa.