mynewspapers.net

Hur vet din pojkvän kommer att bli din man

Hur vet din pojkvän kommer att bli din man


Du har dejtat din pojkvän tillräckligt länge för att veta du är kär, och du har funderat ofta om framtiden för din relation. Det kan vara spännande att undra om du och din pojkvän kommer att gå ner i gången. Det finns flera sätt att berätta om mannen du älskar kommer en dag vara din man. Ägna särskild uppmärksamhet åt hur din älskling beter sig i vissa sociala inställningar eller när ni är ensamma.

Instruktioner

• Håll ett öga på hur din pojkvän agerar det runt om andra kvinnor. Detta kommer att låta dig veta om han är så allvarligt om ditt förhållande som du är. Till exempel, om du fånga honom alltid stirra på andra attraktiva kvinnor, eller visar mindre tillgivenhet mot dig när en vacker kvinna är närvarande, kunde detta innebära brist på engagemang från hans sida. En man som är make material är trovärdig och pålitlig.

• Observera hur din älskling spenderar sina pengar. En man som på allvar överväger att äktenskap är inte troligt att göra en hel del impulsiva köp. Även om han ibland kan splurge på ett nytt mode objekt eller elektronisk anordning, en pojkvän som spenderar-- och sparar--är hans pengar klokt mer benägna att göra en bra äktenskap partner.

• Ta noterar av vad din man säger när han talar om sin framtid. Om han alltid nämner sin karriär eller konstnärliga sysselsättningar, men aldrig diskuterar familj eller ingår du i sina framtida planer, han är antingen inte en för dig, eller om du måste ge förhållandet mer tid.

• Betala nära uppmärksamhet till hur din pojkvän agerar när han är upprörd. Om din pojkvän säger sårande saker eller är fysiskt aggressiva när han är galen, är detta ett tecken att det är dags att lämna förhållandet. Detta beteende är osannolikt att ändra när ni två är gifta.

• Märka hur din man beter sig mot dig när du runt din manliga vänner. Om han reagerar negativt på killar i ditt liv som du har alltid haft en nära vänskap med men aldrig daterat, är detta ett tecken på att han är mycket svartsjuk. Han kommer sannolikt att behöva massor av försäkran från er att vara säkert i din relation, och ibland dina ord tröst kanske inte räcker. Medan du behöver ha en make som du kan lita på, behöver du också en man som litar du för relationen vara friska.

• Lyssna till hur din pojkvän introducerar dig till människor som är viktiga i hans liv, hans föräldrar, syskon, mor-och farföräldrar och bästa vänner. Om han är glada att presentera dig för dessa människor, är chansen han menar allvar med din relation och funderar om äktenskap. Om han bara får du av ditt namn, är han inte bekväm med en engagerad relation ännu. Om han säger något som "Detta är min flickvän" eller "Detta är den flicka som jag har talat med er om", kan det betyda bröllop bells är i din framtid.

• Fokus på sättet han behandlar dig när ingen annan är runt. Detta är en extremt viktig faktor i ditt förhållande, eftersom äktenskapet är i slutändan mest intima förhållandet har du någonsin. Ta del av hur din pojkvän försöker göra dig lycklig, även om det innebär att han måste ge upp en vana eller ägodelar. Studera hans beteende och kroppsspråk när du uttryck för dina funderingar eller åsikter om han lyssnar på dig och bryr sig om dina känslor. Och se till att han duschar du med kärlek du behöver, eller visar sin kärlek på andra sätt, som att hjälpa du laga en måltid eller uppmuntra dig att fullfölja ditt mål.