mynewspapers.net

Hur väljer jag en present till min fru?

Hur väljer jag en present till min fru?


På hennes födelsedag, alla hjärtans dag eller din årsdag, kan det vara en bra idé att köpa din fru en gåva. En present på en "icke-special" dag kan också göra henne att känna sig speciell och lägga till en festlig luft till en middag tillsammans. Problemet är att vad att få? Om du kom ihåg din frus smak och hennes behov är du säker på att plocka ut en speciell och minnesvärd present till din fru.

Instruktioner

• Göra en lista över kategorier av saker som din fru kanske gillar. Om hon älskar smycken eller choklad, skriv det ner. Skriv ner matlagning utrustning om du hustru älskar köket, eller utöva kläder om hon är en stor utomhus person.

• Lägga fram en budget. Bestämma hur mycket pengar du rimligen kan spendera på en fin present utan att bryta banken.

• Skriv ner objekt i hennes kategorier som faller inom din budget tvången. Till exempel, om du inte har mycket pengar att spendera och din fru är en ivrig löpare men hon har inte en rinnande klocka, skriv ner en billig plast klocka. Hon kommer att vara rörd att du tänkte på sin hobby. Om du har mer pengar att spendera och hon älskar att laga mat, överväga att köpa en vacker uppsättning av krukor, som tillverkas av Le Creuset.

• Smalt ner din lista. Om du var din fru, vad skulle du vilja ta emot? Tänker tillbaka på huruvida hon nämnde något särskilt. Om du gick genom en Smyckesbutik och hon påpekade en viss halsband som vackra, se om artikeln passar i din budget tvången. Om hon inte nämnde något, fundera på vad hon kan behöva, praktiskt taget.

• Cross av objekt som du inte tror hon behöver eller vill visa så överdriven. Men bli inte blyg om behandling av henne på en lyx objekt som hon inte skulle köpa för sig själv. Det sista elementet i listan som inte passerats av är hennes gåva.