mynewspapers.net

Hur utvärdera rostfritt stål diskbänkar

Hur utvärdera rostfritt stål diskbänkar


Vid ett tillfälle var en rostfri diskbänk en skål med hål i den för en kran och ett avlopp. Rostfritt stål diskbänkar kommer i dag i en mängd olika konfigurationer och storlekar för att passa behoven hos någon familj. Utöver den kran och avlopp, kan diskbänken ha öppningar för en varmt vatten dispenser, en spruta, ett vattenfilter, en pumpflaska för flytande tvål och den diskmaskin luftspalt. Medan du kan borra hål i rostfritt stål, sjunker att tillgodose särskilda fixturer, kan det vara lättare att köpa en diskbänk med extra hål och fylla dem med kontakter.

Instruktioner

• Hitta av rostfritt stål gauge rating för någon diskbänk du överväga att köpa. Mätaren är tjockleken på det material som används i diskhon. Nedre-gauge produkter är tjockare. Dessa sänkor döfva ljud väl och motstå bucklor. Överväga en 18-gauge rostfritt stål vask, som normalt är en high-end modell, över en 23-gauge stil.

• Plocka en matt finish. En spegel finish på rostfritt stål ser bra ut när det är nytt, men det skrapar lätt och visar vattenfläckar.

• Välj en kök diskbänk med en skål djupt nog för att tillåta för att tvätta kastruller lätt. Välj en ytligare skål om du använder diskbänken främst för att skölja livsmedel. Leta efter en två - eller tre-omtumlad diskbänk med olika djup för att ge dig olika användningsalternativ.

• Välj en isolerad rostfri diskbänk. Skumisolering varar längre än sprayas på och deadens låter mer effektivt.

• Bestäm om du vill en under montera diskbänk eller top-fäste modell. Båda finns i rostfria modeller. Under montera diskbänken fästs under bänkskivan och har ingen läpp att fånga smulor eller mat. Top-montera handfat anger i ett hål i bänk. Över tid kan smuts ansamlas runt kanterna. Ställa in en topp-montera diskbänk i nästan någon form av bänk. En botten-montera diskbänk fungerar inte i laminat eftersom det inte är vattentät. Överväga ett förkläde-front diskbänk om du vill ha en djup skål. Denna typ av rostfritt stål under montera diskbänk har en färdig front som gör att du lättare tillgång till skålen.

• Välj en diskbänk konfiguration som passar just ditt kök. Skålarna har inte vara i linjärt format. Om du vill installera en rostfri diskbänk i hörnet, plocka en modell som tillåter dig att göra detta.