mynewspapers.net

Hur tvätta semi-permanenta färgen snabbt ut

Hur tvätta semi-permanenta färgen snabbt ut


Användning av semi permanent hårfärg är ett effektivt sätt att avgöra om en ny hårfärg är för dig. När hårfärg används, vanligtvis bleknar inom sex veckor, vilket ger dig tillräckligt med tid för att avgöra om du gillar färgen utan att göra ett långsiktigt engagemang. Om den semi permanent hårfärg du har använt skapar en förändring som är alltför drastiskt för dig och du kan inte föreställa mig vänta sex veckor för det att blekna, kan den tvättas snabbare.

Instruktioner

• Häll 1/4 dl extra virgin olivolja i en hotellpoolen skål. Mikrovågsugn oljan under en minut, tills det är varmt men kan fortfarande vara rörd.

• Slät varm olivolja över håret. Gälla för olivolja från rötterna i ändarna, se till att du har täckt håret. Linda cling film runt ditt hår att hålla värmen i och sedan placera en varm handduk runt cling film. Lämna olivoljan i håret i 20 till 30 minuter för att hjälpa lossa semi-permanent hårfärgningsmedel.

• Stå i duschen eller hålla huvudet under rinnande vatten. Skölj håret våta det grundligt.

• Tvätta håret med volumizing schampo. Schampo expanderar hårstrået, vilket gör det lättare för semi-permanenta hair färg tas bort. Schamponera ditt hår två eller tre gånger, att tvätta ur olivolja rester och hår färgen.

• Skölj håret under flera minuter under varmt vatten för att ta bort alla återstående hårfärg. Handduk torka håret. Om någon semi-permanenta hair färg kvar, upprepa dessa steg, tills du har tagit bort så mycket färg som möjligt.