mynewspapers.net

Hur tvätta och stil naturliga indiskt hår väva

Hur tvätta och stil naturliga indiskt hår väva


Naturliga indiskt hår vävning är en typ av hårförlängning som integrerar naturliga hår med din egen, att ge långa flätor. Väver kan lägga till volymen av håret eller helt täcka kort hår. Tvätt och styling på rätt sätt ökar livslängden på din väv. Som med alla långt hår, en naturlig indiskt hår väva behöver skonsam behandling och konditionering, bo ser bra. Som har en naturlig väva är kostsamt, det lönar sig att ta hand om din nya, flödar lås.

Tvätt

Detangle håret genom att borsta eller kamma försiktigt innan du tvättar. Schampo som vanligt, med ett milt schampo som inte torkar ut långt hår eller orsaka frizz. Var särskilt försiktig när skölja håret eftersom tvål skräp kan fastna runt hårbotten, eller i inslaget av väven nära din hårbotten. Detta kan leda till irritation, så skölj håret tills vattnet rinner klart.

Luftkonditionering

Använd en återfuktande och närande balsam. Som din indiskt hår väva är naturliga hår, måste det massor av fukt för att hålla den i gott skick och bidra till att förebygga kluvna hårtoppar. Om ditt eget hår är fint, leta efter en närande men ändå lätt balsam. De med naturligt torrt hår, integrerade i stilen, kan använda något rikare. Applicera balsam för att fukta håret från mitten av längder ner till ändarna. Massera in den och lämna ett par minuter före sköljning ren.

Torkning

Lufttorkning är det bästa sättet att torka en lång, naturliga hår väva eftersom värme styling alltid sätter stress på naturliga hår. Pressa extra vatten från håret med en handduk, genom utjämning nedåt hårstrået i stället för att skura hår. Borsta eller kamma håret igenom och låt självtorka. Om du behöver föna håret, använda en medellång inställning. Pensla det men med en paddel borste att ta bort den maximala mängden vatten, vilket betyder att du inte behöver spränga det med värme för så lång tid.

Styling

Torrt hår på sättet du brukar, utan att härva eller stress det. Du kan använda uppvärmda verktyg med en naturlig väva, såsom curling tång eller strykjärn, men dessa orsaka skador när den används för ofta. Om du använder värme styling dagligen, investera i högkvalitativa tourmaline infunderas keramiska stylers. Dessa avger negativt laddade joner, vilket motverkar den positiva laddningen av torr eller stressat hår. Resultatet är snyggare och bättre hydrerad hår, vilket innebär att din väva ser bra ut och håller mycket längre.

Underhåll

Borsta håret försiktigt varje dag med en vadderad paddel borste eller härva teaser. Borsta alltid från ändarna och sedan arbeta dig upp hårstrået, borsta det och detangling som du går. Detta bidrar till att hålla väven från att få snagged, skadade eller från att börja kasta. Använda en en gång i veckan djupa konditionering behandling om du har en riktigt långa naturliga väva. Leave-in balsam är en praktiskt produkt för att hålla en lång väva ser smidig och återfuktad.