mynewspapers.net

Hur tvätta nya handdukar med vinäger

Hur tvätta nya handdukar med vinäger


Nya handdukar i badrummet eller köket lägga till funktioner och utseende av rummet. När du torka av med en ny handduk sluta du ofta med lint hela dig själv. Tvätta helt nya handdukar hjälper till att förhindra lint överföring och förhindrar färg blödning medan mjukgörande och fräschar handdukar. Regelbunden användning av ättika i tvätt maskinen kommer att hålla handdukar ser och luktar ren även efter att de har tvättats och användas många gånger.

Instruktioner

• Tvätta nya handdukar med rekommenderade vattentemperaturen och mängden tvättmedel. Lägg till 1 kopp vit vinäger i tvättvattnet att mjuka upp dina handdukar, ljusare färger och hjälpa till att bevara färgbeständighet, samt ta bort någon ny handduk lukt.

• Lägga till 1 kopp vit vinäger sköljningen av din tvätt maskin. Lägg inte flytande sköljmedel. Att lägga till vit vinäger till sköljningen hjälper till att hålla din nya handdukar och static-luddfri.

• Tillåt den skölj och spin cykeln att slutföra. Skaka dina handdukar för att fluffa fibrerna och placera i torktumlaren.