mynewspapers.net

Hur tvätta kattungar i citronsaft för loppor

Hur tvätta kattungar i citronsaft för loppor


Loppor kragar och andra pest control system kan vara farligt, särskilt för unga kattungar. Dock vill ingen låta loppor köra om ett hem. Det finns en lösning, men en naturlig en som inte kommer att skada människor eller kattungar: citronsaft. Loppor hatar citrus produkter och blanda citronsaft och vatten är en effektiv myggmedel, men citronsaft kan också användas för att döda en nuvarande loppa angrepp.

Instruktioner

• Inspektera din kattunge att se till att den har loppor som du arbetar med. Andra villkor kan göra sällskapsdjur kliande och loppor är små och svåra att se. Kontrollera din kattunge genom att inspektera sin haka, hals, runt öronen, eller under dess främre eller bakre ben. Loppor är särskilt attraherad av dessa områden och de lämnar bakom "loppor smuts", som ser ut som svarta fläckar, småsten eller flingor. Torka området med en pappershandduk och om du tycker att loppor smuts har blev rött på handduken, du träffar loppor.

• Blanda 1/4 kopp citronsaft i 2 till 3 koppar baby schampo. Citronsaft stöter bort och dödar loppor och schampo kväver dem. Blanda detta före tid som du inte kommer att kunna med en handfull våta, skruva kattunge.

• Fyll en diskbänk halvfull med varmt vatten. De flesta katter har något emot inte bad så mycket, men rinnande vatten kommer att skrämma dem. Rinnande vatten förväg håller saker lugnare runt.

• Ta in kattungen och placera den i vattnet. Lopporna startar på väg mot högre, torra marken, så det är viktigt att du snabbt våt och löddra nacken, hakan och toppen av huvudet. Vara försiktig med att få schampo i din kattunge ögon, näsa eller mun.

• Arbeta dig ner kattungen från huvudet, löddrande i schampo. Komma under armarna och svans, och under den.

• Låt sitta i minst en hel minut före sköljning kattungen genom att ösa upp vattnet med en kopp och hälla det på den kattungens päls schampo. Skölj noga och sedan torka kattungen Tja, ge det en varm plats att avsluta torkning av.