mynewspapers.net

Hur tvätta handdukar för att göra dem mjuka igen

Hur tvätta handdukar för att göra dem mjuka igen


Mjuka handdukar i badrummet är en trevlig del av bad erfarenhet. En av de bästa delarna av ett spa är det varma, mjuka handdukar som används för att linda runt din kropp efter en behandling. Lägga till spa funktionen till ditt badrum är så enkelt som att använda några trick när du tvättar dina handdukar. Tvättning av badlakan med speciella leveranser och tekniker garanterar de kommer ut mjuk, ren och väldoftande.

Instruktioner

• Plats handdukar i vattenbehållaren av tvättmaskin. Överbelasta inte bricka med för många handdukar; Detta försvårar rengöring och mjukgörande processen. Tvätta handdukar med diskmedel och 1 kopp bakpulver att lägga till en mjuk känsla och fräsch doft.

• Lägga till 1 kopp vit vinäger sköljningen av tvättmaskin. Förutom mjukgörande tyg, vinäger också fräscha handdukar och minskar statisk cling.

• Flytta handdukar på torktumlaren. Använda en miljövänlig ull torktumlare ball mjuka handdukar och ta bort statisk elektricitet. Tillsätt några droppar av din favorit eterisk olja till torktumlare bollen om du vill ha handdukar har en lätt doft.

• Kasta tre till fyra rena tennisbollar i torktumlaren med handdukar. När de flyttar tillsammans bollar ludd fibrerna, vilket gör handdukar mjukare.