mynewspapers.net

Hur tvätta en Sunbeam elektrisk filt

Hur tvätta en Sunbeam elektrisk filt


Med hjälp av en Sunbeam elektrisk filt kommer att skära nighttime uppvärmningskostnaderna och tillåta dig att sova belåtet på din egen komfort inställning. Ta hand om en elektrisk filt är något annorlunda än för en vanlig filt på grund av värmeslingor. Om du vet hur man gör det kan du tvätta en elektrisk filt en automatisk tvätt i maskin eller för hand i ett BYKKAR. Om du vill tvätta din Sunbeam-märke elektrisk filt i en bricka, måste du vidta vissa försiktighetsåtgärder för att säkerställa livslängden på filten.

Instruktioner

MaskintvättKoppla bort strömsladden från vägguttaget, ta sedan bort nätsladden från filten.Fyll badkaret bricka med tillräckligt med vatten för att täcka filten och möjliggöra tillräcklig rörelse. Lägg till lämplig mängd tvättmedel och agitera vattnet tills rengöringsmedlet blandas innan du lägger till filten. Blötlägg filten i 15 minuter.Inställd tvättcykeln känsliga eller mild och tvätta i två minuter. Att brickan att slutföra cykeln. Detta inkluderar spinning och borttagande av vattnet i badkaret.Skölj filten i ljummet vatten och låt filten snurra torr efter sköljningen.Ta bort filt och försiktigt formen till dess ursprungliga storlek.

Maskin torrHetta torktumlare på låg i två minuter innan du placerar filten i torktumlaren. Placera filten i torktumlaren och torktumla i 10 minuter vid låg temperatur.Ta bort filten även om det är fortfarande fuktig och försiktigt sträcka till dess ursprungliga storlek.Avsluta torkning filten genom att placera den över en tvättlina eller om det på en plan yta.

Handtvätt och torrBlötlägg filten i 15 minuter i en balja med ljummet vatten och milt tvättmedel. Agitera försiktigt filten i ett badkar med händerna i 4 till 5 minuter eller tills du avgöra filten är ren.Ta bort filten från diskmedel vattnet och Lägg filten i rent ljummet vatten. Agitera försiktigt filten tills tvålen tas bort. Du kan behöva ändra sköljvattnet för att säkerställa att filten är gratis SÅPLÖDDER.Försiktigt pressa--inte twist--vattnet från filten och sträcka ut filten till den ursprungliga storleken.Placera filten över ett klädstreck eller lägger på en plan yta torka.