mynewspapers.net

Hur tråd spänningsregulatorn i en skoter

Hur tråd spänningsregulatorn i en skoter


Kabeldragning för en spänningsregulator i en skoter är inte en svår uppgift och kan utföras på några minuter. Du behöver dock veta vad du gör och har de rätt kopplingsscheman händig att undvika anslutning fel. En gång fullständig enheten hjälper skoter hantera eventuella spänningsfluktuationer så att den elektriska komponenten fungerar korrekt utan att bränna.

Instruktioner

• Få en ny spänningsregulator specifika till din scooter modell från en skoter delar butik. Parkera din scooter i en tydlig arbetsplats där du kan flytta runt lätt.

• Leta upp batteriet av skoter (vanligtvis på sidan mittemot motorn). Lossa batteriet bältet och använda en skruvmejsel och skiftnyckel för att koppla bort batteriet.

• Ta bort batterilådan också med skruvmejslar om den blockerar tillgång till blinkers flasher unit och spänning regulator. Använd ett anteckningsblock och penna för att notera vilken färg trådarna går i vilken slot av tillsynsmyndigheten innan du tar bort. Dra ut de gamla kablarna från gamla spänningsregulator och lossa enheten från skoter ram med en skruvmejsel.

• Installera nya spänningsregulatorn och placera den ordentligt. Dra åt ner med låsskruvarna och din skruvmejsel. Ansluta den frigjorda upp sladdar förenliga med färg och anslutning din ursprungligen skrev ner på anteckningsblocket. Använd ett kopplingsschema för din modell skoter om inte du vet.

• Byt ut batterilådan och sätt tillbaka batteriet. Säkra det igen med batteri remmen. Slå på skotern och dess motor att testa med elektrisk ström och drift. Säkra alla återstående täcka paneler som krävs för att avsluta jobbet. Kasta bort gammalt bort regulator.