mynewspapers.net

Hur tråd rött, vitt och svart tråd i en 115 Volt AC Motor

Hur tråd rött, vitt och svart tråd i en 115 Volt AC Motor


En två hastighet AC motor har oftast en röd, svart och vit tråd. Denna typ av motor är utrustad med en låg hastighet spole och en hög hastighet spole. Den röda sladden ansluts till ena sidan av låg hastighet spolen och den svarta kabeln ansluts till ena sidan av hög hastighet spolen. Den andra sidan av låg hastighet och hög hastighet spolen kopplas ihop till den vita kabeln. Om driva, appliceras till de röda och vita kablarna, skulle motorn köras vid låg hastighet. Om driva, appliceras till de svarta och vita kablarna, skulle sedan motorn köra i hög hastighet.

Instruktioner

• Band 1/2-tums av isolering av båda trådarna i icke-plug slutet av elektriska sladden. En polariserad kontakt har en stor prong och ett litet stift som kommer att kopplas till ett eluttag bara ett sätt. Leta upp den tråd som är ansluten till den små stift till vit tråd av motorn.

• Anslut kabeln som är ansluten till den stora stift till centrum skruv terminal av växeln single pole double throw. Anslut den svarta kabeln på motorn till vänster terminalen av växeln single pole double throw. Sedan Anslut den röda sladden till rätt terminal för single pole double kasta switch.

• Anslut den elektriska sladden och single pole double throw Vippomkopplare till höger. Motorn bör köra med låg hastighet. Om du dra i spaken till vänster, ska det köras i hög hastighet.