mynewspapers.net

Hur tråd platt-TV över öppen spis

Hur tråd platt-TV över öppen spis


Platt-TV monterad över öppen spis kommer att skapa en dramatisk brännpunkt för ditt rum. Utmaningen, arrangerar dock ledningarna så att du kan ansluta till alla dina komponenter och har behållit de rena linjerna och skönheten i din spis. Det enklaste sättet att tråd en platt-TV över en öppen spis är att köra din kablage genom en kabel management raceway, som döljer dina kablar och håller dem organiserade som de kör till dina komponenter.

Instruktioner

• Anslut alla kablar till din platt-TV innan du monterar den på väggen. Du behöver inte ansluta den andra änden av kablarna till dina komponenter ännu.

• Märk i slutet av alla dina kablar så att du vet hur du ansluter dem senare. En korrekt etikett kan vara så enkelt som namnet skrivet på en bit maskeringstejp. Hålla fast maskeringstejp till slutet av kabeln.

• Hänga TV: N på fästet över eldstaden enligt anvisningarna på berget.

• Skala stöd av limmet på baksidan av en kabel management raceway, som är ett rektangulärt rör som kommer att omge dina kablar. Hålla fast kabel management raceway i väggen på plats där kablarna kommer att köra. Du kan klistra in den att köra horisontellt, vertikalt eller någon riktning du väljer. Om din spis har en mantel, kan du behöva skära din kabel management raceway i flera stycken så det går runt din mantel.

• Skjut din platt-ledningar inuti kabel management raceway. Driva igenom dem tills de kommer ut på andra sidan.

• Anslut kablarna till lämpliga komponenter. Använd dina etiketter som en guide så att du vet vilken kabel går till vilken komponent.